26 Ekim 2016 Çarşamba

MEDİWELL DUDAK BAKIM KREMİ

Selamlar :)) Mediwell dudak bakım kremi bu yazının misafiri. Havaların soğumasıyla birlikte dudaklarda kuruyup çatlamaya başladı. Soğuk hava rüzgarın etkisiyle yıpranan dudaklara önerim mediwell dudak bakım kremi.

MEDİWELL DUDAK BAKIM KREMİ
MEDİWELL DUDAK BAKIM KREMİ



 Mediwell dudak bakım kremi içerisinde nane özüyle anında ferahlık veren ve hasarlı derinin onarılmasına yardımcı olan bitkisel özler içeriyor. Peppermint yağıyla dolgunlaştırıcı etkisi olan bu dudak bakım kreminde ben dolgunluk veren bir his fark etmedim, sürdüğüm an hafif bir ferahlık hissediyorum nane tadı almıyorum ancak rahatsız etmeyen hafif bir nane kokusu var. Ürün içerisinde bulunan tatlı badem yağı ve E vitaminiyle dudakların nemlendiğini ve çatlayan bölgelerin hızla iyileştiğini gözlemledim. Gece yatarken sürdüğüm kremi gün içerisinde de uyguluyorum. İnce yapılı, renksiz ve jel yapıda olan bu dudak bakım kremini rujunuzun altına uygulayabilirsiniz. Mat rujun altına sürdüğümde rujun renginin bozulmadan kaldığını gözlemledim.

Rüzgarın ve soğuğun etkisiyle çatlayan ve soyulan dudaklarınız varsa mediwell dudak bakım kremine şans verebilirsiniz. Ürün tüp içerisinde ve hijyene dikkat edenlerin tercih edeceği bir ürün. Paraben içermeyen bitkisel içerikli bu bakım kremine eczanelerden ulaşabilirsiniz.


12 yorum:

  1. Bu dudak bakım kremini gün içinde değilde geceleri kullanmayı tercih ediyorum. Verdiği ferahlık benimde hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gün içerisinde ruju etkilemediği için kullanıyorum bende, harika bir ürün :))

      Sil
  2. Kesnlikle ben de bunu çok beğendim. Çok ferahlatıcı.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kremi çok sevdim biliyor musun dudaklarım çatladiginda çok iyi geldi yakın zamanda yazacağım ben de canım :)

    YanıtlaSil
  4. Kizim bayiliyor bu kremlere.

    YanıtlaSil
  5. Bu aralar en sevdiklerimden özellikle gece kullanıyorum dudak çatlaklarıma iyi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat rujun altında da harika oluyor Sevgiciğim

      Sil
  6. Merhabalar 😊 Blogunuz bi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, güzel cümleniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil