25 Ekim 2016 Salı

ELİTE OJE İNCELEMESİ 348 no

Selamlar :)) Güzel bir akşam dileyerek sizlere elite oje incelemesinden bahsedeceğim. Blogu ilk açtığım dönemde Elite firması bana koca bir paket göndermişti ve içerisinden bir sürü ojede çıkmıştı, o zaman bu güzel rengi acemice blogda yorumlamışım. Şimdi bu güzel rengi tekrar hatırlatmak istedim. Göstermek istediğim elite oje 348 numaralı kırmızı

ELİTE OJE İNCELEMESİ 348 no
Resim yazısı ekle


Elite ojeler bana 2013 yılında gönderilmişti, üç senedir ne kurudu ne koyulaştı, kıvamı ilk günkü gibi güzel. Ojeler yoğun renk içeriyor ve tek katta kapatıcılık sağlıyor ama ben iki kat uyguladım. En güzel özelliği de hızlı kuruması. Tırnak kusurlarını kapatan ve kıvamlı bir oje arıyorsanız elite ojelere mutlaka bakmalısınız.

kozmetik blogu

Çömezlik döneminde yazdığım Elite oje 348 yazısına buradan bakabilirsiniz. Görselleri iyileştirmişim :)) umarım blogumda daha iyi okunma seviyesine gelir diyerek akşam kahvesiyle sizlere iyi akşamlar diliyorum :))

8 yorum:

  1. Ne güzel kırmızıymış :)

    YanıtlaSil
  2. 3 sene dilekolay :D vallahi dayanıklıymış, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  3. Şaşırdım ben de dayanıklılığına. Değişik bir rengini görürsem neden almayayım :) Eski postunuza göre daha profesyonelleşmişsiniz tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bende hayretle okuyorum eski yazılarımı :))
      Bir şans verin bence bu ojelere

      Sil
  4. 3 sene bozulmadan kalan oje mucize olsa gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mucize gibi bir şey :) sevdiğim bir ojenin uzun süre bozulmadan dayanması hoş bir durum oldu benim içinde

      Sil