21 Ağustos 2016 Pazar

RUH İKİZİ Mİ RUH ÖKÜZÜ MÜ? Kitap Yorumu

Selamlar :)) Kitap okumayı seviyorum, hele birde sevdiğim biri yazdıysa büyük keyifle okurum kitapları. Derinliği olan ağır romanları tercih etsem de zihni boşaltmak ve rahatlamak için eğlenceli kitapları eğlenerek okuyorum. Ruh ikizi mi Ruh öküzü mü? Kitap yorumumu 
sizinle paylaşmak istiyorum.

RUH İKİZİ Mİ RUH ÖKÜZÜ MÜ? Kitap Yorumu
RUH İKİZİ Mİ RUH ÖKÜZÜ MÜ?

Seda Akgül'ü sanırım tanımayan yok, bilmeyenler için şu aralar 'kısmetse olur' programının sunucusu diyebilirim ama Seda Akgül benim için hafta sonu sabah haberlerini sunan eğlenceli ve bilgili bir spiker. 
Ruh ikizi mi ruh öküzü mü kitabı yazarın ikinci kitabı. İlk kitabı Dişilik mi Kişilik mi çok satanlar listesindeydi ama onu bir türlü alıp okumamıştım. En kısa sürede alıp okuyacağım çünkü bu kitap bir fenomen oldu benim için desem abartmış olmam. Harika tespitler var kitap içerisinde okurken kendimi buldum bir çok yerde. Yazanları erkek arkadaşım üzerinde test ettim ve kitaptaki tespitlerle eniştenizin cevapları uyuştu :) İki günde elimden düşürmeden okudum bitti, hatta bittiğine üzüldüm.
Kitap okurken eğlenmeyi ve düşünürken gülmeyi seviyorsanız hele birde ilişkiler üzerine sohbet etmekten hoşlanıyorsanız bu kitap tam size göre. 
Kitap sadece erkekleri öven yada yeren bir olguda değil, öz eleştiride var kitabın içinde. Kadınların ve erkeklerin hataları objektif olarak yansıtılmış. Yazı bittikten sonra Dişilik mi Kişilik mi kitabını sipariş edeceğim. Sizde bu tarz özgün ve eğlenceli yazılardan hoşlanıyorsanız Alfa Yayıncılıktan çıkan Ruh ikizi mi ruh öküzü mü kitabını alın okuyun. 

9 yorum:

  1. Merak ettiğim bir kitap di elindeki kitaplar bitince alınacaklar listesine ekledim 😉 tavsiye için tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, umarım sende benim aldığım keyfi alırsın :)

      Sil
  2. Ankaraya geldiğimde el koyacağım Ekimde vermek üzere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap iki tane, biri benim :) diğeri etkinlik hediyeniz artık kime denk gelirse ;)

      Sil
  3. Bu kitabı görmüştüm ama nedense ilgilenmemiştim.. İsmi çok güzel gelmişti sadece.. Seda Hanım'ın programlarını izlediğimde duydum evet çok güzel tespitleri var gerçekten.. Kitap şimdi yeniden dikkatimi çekti.. Bulduğum yerde alıp okumak istiyorum ^^ Ajandama kaydettim bile ^^ Okuduğumda sizi de mutlaka haberdar edeceğim :)

    Teşekkürler paylaşım için ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlenceli kitapları severim :)
      Yorumlarınızı bekliyorum.

      Sevgiler

      Sil
  4. merak ettim bu kitabı yazından sonra denk gelirse mutlaka bakacağım canım :)

    YanıtlaSil
  5. Kitabı defalarca gördüm ama adı itici geldiği için es geçmiştim :)

    YanıtlaSil