15 Ağustos 2016 Pazartesi

COSMED ile tertemiz ciltler

“Sağlıklı bakım herkesin hakkı” mottosuyla yola çıkan COSMED, her cildin istisnasız en önemli ihtiyacı olan temizlik için jel ve köpük ürünler sunuyor. COSMED DAY - TO - DAY Temizleme Jeli cildin nem dengesini korurken; COMPLETE BENEFIT Arındırıcı & Matlaştırıcı Temizleme Jeli, yağlanmayı dengeliyor ve akne oluşumunu önlüyor. Hassas ciltlere özel Ultrasense Yatıştırıcı Temizleyici Köpük ise cilt kızarıklıklarını azaltmaya yardımcı oluyor.
Cildimiz gün boyunca toz, kir, ter, egzoz dumanı gibi etkenlere maruz kalıyor. Eğer cildinize ihtiyacı olan bakımı yapmazsanız bu durum gözeneklerin tıkanmasına, matlaşmaya, sivilce ve siyah nokta oluşumuna da sebep oluyor. Güzel ve sağlıklı bir cildin temelinde temizleme, nemlendirme ve koruma yatıyor. “Sağlıklı bakım herkesin hakkı” diyen COSMED de bakımın ilk adımı temizlik için jel ve köpük formunda ürünler sunuyor. Unisex kullanıma uygun bu ürünler, COSMED’in diğer tüm ürünleri gibi paraben, fitalat, sülfat türevleri, phenoxyethanol ve etil alkol içermiyor. COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri Türkiye genelinde 800’ü aşkın yetkili eczanenin yanı sıra Watsons mağazalarında da satışa sunuluyor.



Cildin nemini koruyor
Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği COSMED DAY – TO – DAY Temizleme Jeli, cildi kir, makyaj ve yağdan kolayca arındırıyor. Cildi yağ ve nem dengesine zarar vermeden temizleyen ürün, cilt yenileyici, nem ve enerji kaynağı 4 mineralden oluşan yapısı sayesinde cildin nem tutma kapasitesini artırırken yenilenmesine de yardımcı oluyor.
150 ml: 46 TL

Yağlı ciltler kontrol altında
COSMED COMPLETE BENEFIT Arındırıcı & Matlaştırıcı Temizleme Jeli, ciltte aşırı yağlanmayı dengelemek ve akne oluşumunu önlemek amacıyla geliştirildi. Özel formülüyle ciltte ölü hücrelerin birikimini önleyen ürün, yağ sentezinin dengelenmesine, siyah noktaların temizlenmesine ve iltihaplı aknelerin giderilmesine yardımcı oluyor.
150 ml: 46 TL

Hassasiyet oluşumunu engelliyor
Hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş COSMED Ultrasense Yatıştırıcı Temizleyici Köpük, cildinizi gün boyu maruz kaldığınız kir, toz, yağdan arındırırken içeriğindeki bitkisel özlerle hassaslaşan cilt dokusunu yatıştırmaya ve yeniden hassasiyet oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Cilt kızarıklıklarını azaltmaya destek olan ürün, cildin yenilenme sürecinin hızlandırılmasına ve doku bozukluklarının giderilmesine de katkı sağlıyor.
150 ml: 49 TL

4 yorum:

  1. Temizleme köpüklerine bayılan biri olarak Cosmed'in temizleyicisini çol merak ettim;)

    YanıtlaSil
  2. Yatıştırıcı köpüğü merak ettim bende,fiyatıda uygun sayılır..

    YanıtlaSil
  3. cosmed genel olarak sevdiğim bir marka watsons'da satılacak olmasına çok sevindim ..

    YanıtlaSil
  4. cosmed ürünlerini genel olarak seviyorum bende denemek isterim

    YanıtlaSil