19 Ağustos 2016 Cuma

ORGANYC Hijyenik Ped

Organyc hijyenik ped kullanımı giderek yaygınlaşıyor. ayisigiorganik sitesinde kargo bedava fırsatı varken sizlere bir ürün göstermek istiyorum. Organik tarımla elde edilen pamuktan yapılmış hijyenik ped. Sitesinde yazan açıklamayı ekliyorum.

ORGANYC Hijyenik Ped
ORGANYC Hijyenik Ped



Organyc Hijyenik Pedler, cilt üzerinde sentetik materyallerle temastan kaçınmak isteyen ve çevre üzerinde olumsuz etkisi olmayan bir ürünü seçerek kendilerini taze, güzel ve temiz hisseden kadınlar için idealdir.

Plastik ve sentetik materyallerle temasa tepki gösteren kadınların % 80 den fazlasının Organyc Ürünlerini tercih ettikleri belirlenmiş bulunmaktadır. 
Organycin doğal pamuk lifleri cilde dosttur, soluk alabilir ve nötr pH dadır.


Kullandığınız ilk ay içinde pamuğun faydalarını göreceksiniz.


Kullanım : 
Pedin arkasındaki ve ortadaki bandı çıkarın. Pedi çamaşırın ortasına gelecek şekilde yapıştırdıktan sonra kalan bandları da çıkarıp kanatları çamaşırın altına yapıştırın.


% 100 Organik Pamuktan yapılmıştır : Petrokimyasal süper absorbanlar içermez , Allerji riski minimize edilmiştir , Dermatalojik olarak test edilmiştir , Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ,Parfüm içermez , Plastik ve lateks içermez , Klor içermez , Patent başvurusu yapılmıştır. Klozete atmayınız. Pedi bir kağıda sarınız ve çöp kutusuna atınız. Her hangi bir cilt tahriş gelişir ve sürerse kullanıma devam etmeyiniz ve doktorunuza danışın. Organyc ürünleri, % 90 ın üzerinde biyolojik olarak parçalanır ve normal şartlar altında kompost gübre yapımına uygundur.


Dikkat ! :
Bebeklerin, çocukların ve hayvanların erişemeyecği yerlerde saklayınız.

Bileşimi : 
 % 78 Sertifikalı organik pamuk ve % 22 biyolojik parçalanabilir biyopolimer.

ORGANYC Hijyenik Ped
ORGANYC Hijyenik Ped

Kendi görüşümü ekleyecek olursam, o çok meşhur olan markayı ben zaten yıllardır kullanamıyorum çünkü tenimi tahriş ediyor ve üst katmandaki naylon kaşıntı yapıyordu. Organyc markasıyla bu sorun ortadan kalktı. Sizlerde hassas bir cilt yapısına sahipseniz ürünleri organik hijyenik ped olarak inceleyebilir sipariş verebilirsiniz. Şu aralar sitede kargo bedava fırsatı var kaçırmayın derim. 

8 yorum:

  1. böyle pamuktan üretilen ve kanserojen içermeyen pedleri çok beğeniyrum. özellikle bu markadan çok memnun kalmıştım, severek kullandım. elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
  2. Acaba kaç liradır diye hemen siteye geçtim ama öyle çok pahalı değişmiş. Almak lazım. Hatta yarın alayım ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitenin fiyatları genel olarak çok uygun. Aynı ürün başka yerde daha fahiş fiyata satılıyor.

      Sil
  3. Denemek isterm cnm :) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşım kullanmıştı ve çok memnundu.. Orada görmüştüm ilk defa.. Ama tek bir pedin bile pahalı olduğunu duymuştum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan güncel fiyatı 16,5 TL bende çok memnunum.

      Sil