10 Ağustos 2016 Çarşamba

NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA

Selamlar :)) Biz kadınlar süslenmeye renklenmeye ne kadar meraklıyız? Kimi kadın renkli olmayı sevdiği için saçını boyar,kimiside saçlarında çıkan beyazları kapatmak için. Saç boyalarındaki zararlı kimyasalları düşündükçe bir çoğumuz organik saç boyalarına yöneliyoruz. Bizim tercihimiz Naturigin organik saç boyasından yana. Evde saç boyama hem eğlenceli bir eylem hemde biraz riskli. Boya tutar mı, renk eşit dağılır mı, beyazlar kapanır mı gibi düşünceler aklımıza gelir.


NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA
NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI

 Annemin saçlarında beyaz olduğu için sık sık saç boyuyoruz. Daha önce benimde kullandığım bir marka olduğu için tercihimiz Naturigin organik saç boyasından yana oluyor, saçları kesinlikle yıpratmıyor ve sertleştirme yapmıyor, buda tercih etmemizde bir sebep

NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA
NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA

İçerisinde SLS, Paraben, Amonyak, Resorsinol yer almadığı için daha sağlıklı bir boya diyebiliriz. İçeriğin detaylı bilgisine fotoğraftan ulaşabilirsiniz. Saç boyasında kullanılan ucuz petrokimya maddeleri içeriğinde barındırmadığı için güvenle Naturigin markasını kullanabilirsiniz. Etrafımızda o kadar kanserojen madde var ki neyi hayatımızdan çıkaracağımızı bizde şaşırdık.



NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA
NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA

Annemin saçları için bizim tercihimiz 6.34 orta bakır sarı oldu. Kutu üzerinde gösterilen rengin aynısını elde ettik. Naturigin saç boyasını evde kullanmak çok basit. 


Kutu içerisinden çıkan tüpün içine boyayı sıkıyoruz ve ağzını kapatıp sallıyoruz. Saç boyamız hazır. Alışılanın dışında boya koyu kıvamlı değil, losyon gibi akışkan yapıda, saç dışında başka bir bölgeyi boyamaya karşı dikkatli olmakta fayda var.

NATURIGIN ORGANİK SAÇ BOYASI - EVDE SAÇ BOYAMA
6.34 NATURIGIN ORGANİK BOYA
Boyayı tüpün içine aktardıktan sonra, kutu içinden çıkan eldivenle saça uygulama yapıyorsunuz ve 30 dakika sonra saçınızı yıkayabilirsiniz. Duru suyla saçtaki boyayı akıttıktan sonra ürünün içinden çıkan aktifleştirici kremle saç bakımını tamamlıyorsunuz. Sonrasında tamamen kapanmış beyazlar ve ışıl ışıl parlayan bir renk. Boya içerisinde amonyak olmadığı için ve besleyici yağlar bulunduğundan yumuşacık saçlarınız oluyor. 

Sizlerde evde saç boyama yapıyorsanız ve temiz içerikli bir boya arıyorsanız Naturigin organik saç boyasına şans verebilirsiniz. AyışığıOrganik sitesinden alışveriş yazımı okuyabilir neler aldığıma tekrar göz atabilirsiniz. Ürünü incelemek ve sipariş vermek isterseniz AyışığıOrganik sitesine tıklayabilirsiniz. 

30 yorum:

  1. İçerik güzel görünüyor.Rengi bir kez tutturulduğunda gerisi kolay.Sürekli alınabilir...

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor canım annene çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. bilgiler için teşekkür ederim..ben de deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  4. renge bayıldım anneme önereyim oda evde kendi boyuyor içeriği de temiz en azından :)

    YanıtlaSil
  5. rengi harika gözüküyor. Açıklayıcı bilgi için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  6. saçlarımı hiç boyamadım ama bu işi evde yapanlara bravo derim, güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  7. rengi tutturursan iyi oluyor ama ben artık evde boyamaya cesaret edemiyorum...

    YanıtlaSil
  8. beyazlar güzel kapanmış anneciğin sağlıkla kullansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kapatma açısından güzel bir performansı var. Teşekkür ederiz.

      Sil
  9. evde boyaya bir türlü ısınımıyorum. çok korkuyorum ben yahu

    YanıtlaSil
  10. Tonu çok hoş olmuş saçının:)))

    YanıtlaSil
  11. Renk bütünlüğüne bayıldım yahu:)

    YanıtlaSil
  12. renk çeşitleri nasıl. Bu arada kapatıcılığı güzelmiş.sizi keşif etkinliğinden buldum takipteyim bana da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk skalası geniş değil malesef.
      Teşekkür ederim ilginiz için geliyorum blogunuza

      Sil
  13. beyazları kapatma konusunda bu marka mı daha iyi yoksa naturtint mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naturigin kullanıyoruz annemde, diğer markanın beyaz kapatma performansını bilmiyorum.

      Sil
  14. Tesekkur ederim naturigin geldi.uc parca urun vardi içinde. Krem tup ve yari dolu yari bos plastik kutu.yari bos mu sizin aldiginizda.biz sakaklara cok az kullanacagiz.o halde karisimi baska bir sisede yapip mi kullanalim.kalanini daha sonra kullanmak istiyoruz. Bozulma durumu ne olur acaba.tesekkurler

    YanıtlaSil