30 Mart 2016 Çarşamba

TABLODA.COM İLE EV DEKORORUM

Selamlar :))

Ev dekorasyonu benim için zevkli ve güzel bir konu. Evimle ilgilenmeyi ve hoşuma giden aksesuarlarla evimi dilediğim gibi renklendirmeye bayılıyorum. Sizlere bu yazıda tabloda.com ile ev dekorumu göstermek istiyorum.






Salonumun boş kalan duvarına üç farklı tarzda kanvas tablo astım. Siteyle tanışmam #sevgiylekadinlargunu ve #bloggerlarpaylasiyorcom etkinliği sayesinde oldu.


Tabloda.com sitesinde her dekora uygun bol görsel seçeneği var, hatta dilerseniz kendi tarzınızı yansıtan bir fotoğrafı da kanvas tabloya çevirebilirsiniz, bunun için tek şart yüksek çözünürlükteki bir fotoğrafı sitenin ilgili birimine iletmek.
Sitenin çalışma sistemi çok güzel. Hızlı ve güvenli bir şekilde satın aldığınız tabloyu yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle size ulaştırıyor.  Özel ölçü seçeneğiyle de istediğiniz duvara göre tablo siparişi verebiliyorsunuz.




Sevdiklerinize hediye etmek yada kendi evinizi güzelleştirmek için sizlerde tabloda.com adresinden online ve güvenli olarak kanvas tablo siparişi verebilirsiniz.27,90 dan başlayan fiyatlarla dilediğiniz boyda tabloyu seçebilir ve 50 TL üzerine ücretsiz kargo seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.

Ben bu tabloları çok sevdim :)) Evin her tarafının zıt bir uyumda olmasını sevdiğim için de üçünü bir arada kullandım. Daha önce yerlerinde olan eski tablolarımı da anneme hediye ettim :)))

Bu güzel siteyle beni tanıştıran
Sevginin Makyaj Defteri ve Bloggerlar Paylaşıyor  ailelerine teşekkür ederim.

10 yorum: