9 Mart 2016 Çarşamba

#SEVGİYLEKADİNLARGUNU BLOGGER BULUŞMASI

                                                                      Selamlar :))


8 Mart Kadınlar Günü kutlaması için SevgininMakyajDefteri blogunun yazarı Sevgi,güzel bir etkinlikte bizleri bir araya getirdi. 6 Mart Pazar günü gerçekleşen etkinlik Ankara Mona Otel'de gerçekleşti. Etkinliğin sponsor yazısını daha sonra yazacağım. Bu yazıda o güzel güne ait detaylara yer vereceğim.





Etkinlikte,otelin toplantı salonu bizler için ayrılmış ve çiçeklerle süslenmişti. Çiçek ve ferforje detaya bayılan ben, bu görsele de doyamadım.


Kocaman bir tatlımo ağacı da o gün bizimleydi :)) Son zamanlarda tatlımo etkinliklere bu tarz kule ürünlerle katılıyor, Ankara'da ilk Sevgi'ye kısmet oldu. Tebrik ediyorum,başarı kulesi gibi :))

 Etkinlikte kelebekli pastada vardı :) çok leziz ve güzeldi, tasarımın Sevgi'ye ait olduğunu söylememe gerek yok sanırım.


Bir diğer ilk, severek kullandığım Revox şampuan firmasının, cilt kreminin çıkacak olmasını öğrendik. İlk tanıtım yapan ve deneyenler arasında olmak güzel bir duygu. Kreme ait detaylar yakında blogda ve sosyal medya hesaplarımızda olacak.

Etkinliğe ait fotoğraflarla yazıyı sonlandırıyorum. 


 GülümseYüzüme blogunun yazarı Yasemin ve ben :))




Etkinlik sahibimiz Sevgi ve İstanbul'dan gelen HuzunSarisi blogunun yazarı Nihal.


 Katılan blogger arkadaşlarım



Kadınlar Gününü Sevgi'nin etkinliğinde kutladığım için çok mutluyum. İlklere imza atılan etkinlikte ben çok eğlendim. Belirtmek isterim ki etkinlikte otel sponsor değildi,etkinliğin ana sponsoru Sevgi oldu. Katılan blogger arkadşlarının rahatını düşünen Sevgi, tüm masrafları üstlenip bizleri çok iyi şekilde ağırladı. Bu nazik daveti için teşekkür ederim.
Sevginin bloguna buradan gidebilirsiniz. Diğer yazıda sponsor firmalardan bahsedeceğim. Etkinliğe ait daha fazla fotoğraf için #sevgiylekadinlargunu etiketini kullanarak sosyal medyada arama yapabilirsiniz.Görüşmek üzere.

15 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik olmuş ve hepiniz harikasınız ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ne suratsız çıkmışım , halbuki tüm gün gülmüştüm :)

    YanıtlaSil
  4. Harika bir etkinlikti imrenerek izledim instagramda :) ♥

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir etkinlik olmuş Sevgi'nin eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve harika bir gün geçirdik :) Sevgi çok özenli hazırlanmıştı

      Sil
  6. Hepiniz cok guzel gorunuyirdunuz canim

    YanıtlaSil
  7. Konudan alakasız olacak ama seni kuzenime çok benzetiyorum. :)

    YanıtlaSil