31 Mart 2016 Perşembe

DERMACOVER MINERAL FONDOTEN INCELEMESI


Selamlar :))

Bu yazıda sizlere iki aya yakındır kullandığım bir fondötenden bahsedeceğim. #ozgurlukkadinlabaslar etkinliğinin sponsor hediyeleri arasında olan DermaCover minarel fondöten. 





İçerisinde 30 güneş koruma faktörü de bulunan bu fondöten, yaz mevsimin yaklaşmasıyla favorilerim arasına girdi. 6 renk seçeneği bulunan derma cover mineral fondötenin bendeki rengi Honey. 

%2 salisilik asit içeren fondöten mat bir görüntü elde etmenizi sağlıyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma faktörü içeriyor. Anti agening yani yaşlanma karşıtı etkili ve hassas ciltlere uyumlu. 




Kullandığım süre boyunca cildimde hassasiyet ve sivilce yapmadı. Kapatıcılık olarak orta seviyede bir fondöten. Asansörlü şeffaf bir kutuda satışta olan bu ürünün fiyatı biraz yüksek, bunun sebebi mineral içerikli bir ürün olması. Medikal tedavi sonrasında cildi onarmak ve oluşan hassasiyeti gidermek içinde cildiye doktorlarının tavsiye ettiği bir ürünmüş. İçerisinde bulunan E ve C vitaminleriyle cildi besleyen ve nefes almasını sağlayan yapısıyla komedon oluşumunu da engelliyormuş.
Derma cover fondötenlerin Anti Agening ve Anti Blemish olmak üzere iki serisi var ve her seri 6 renkten oluşuyor. Mineral kozmetik tercih edenlerdenseniz markaya bir şans verebilirsiniz.



12 yorum:

  1. tedavi edici ve mineral içerikli olması güzel. az oranda salisilik asit içermesi de öyle

    YanıtlaSil
  2. bunu merak ediyorum aslında ama elimdeki fondötenleri azaltmadan alamayacağım maalesef :-((

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar merkezimde satışını yapıyorum ve iyi bir kullanıcıyım.Mineralli oldugu için gözenekleri tıkamıyor renk seçimi artı avantaj ,antiage ve akne serisi ayrı.Eee daha ne olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reyka güzellik ve yaşam merkezi Kayseri'deyiz.

      Sil
  4. Bu Ürünü ben yeni adım ancak kıvamı çok yoğun cildime süremiyorum sizin kullandığınızın kıvamı nasıl

    YanıtlaSil
  5. Mrb ten renginiz acık mı koyu mu? Bnm tenim beyaz peal rengini alsam kjoyu mu olur

    YanıtlaSil