25 Kasım 2015 Çarşamba

KİWİ GECE KREMİ GOLD SUPRA MOİST

Selamlar :))

Kaliteli Kore markalarını denemek ve yorumlamak ilgimi çekiyor,bu ilginin sebebi Koreli kadınların cilt güzelliği, pürüzsüz tenleri. Bende cildimin güzel olmasını istediğim için Kore ürünlerini kullanmayı tercih ediyorum. Kaliteli Kore kozmetiğini  ülkemize getiren firmalardan biriside Limonian. Daha öncede firmaya ait ürünler kullanıp memnun kalmıştım. Arama butonuna "limonian" yazarak aratıp okuyabilirsiniz.
Bugün sizlere yine limonian imzalı Kiwi Gold Supra Moist - Besleme nemlendirme gece maskesini anlatacağım.




KİWİ GECE KREMİ GOLD SUPRA MOİST


 Kiwi gece kremi, içerisindeki vitaminlerle daha canlı ve yağ-nem dengesi sağlanmış bir cilt görünümü kazandırmayı hedefliyor. Yaklaşık üç haftadır düzenli olarak kullandığım maskeyi yorumlayabilirim artık.



KİWİ GECE KREMİ GOLD SUPRA MOİST

Ürünü açtığımızda, koruyucu kapak ve minik bir kaşık çıkıyor içerisinden. Kullanacağımız miktarı kaşık yardımıyla alıp sürüyoruz ve kavanozun içerisine elimiz girmediğinden ürün temiz kalmaya devam ediyor. Sarı renk olan nem maskesi yapı olarak jel kıvamında. YOYO özelliği sayesinde de her kullanımdan sonra ürün kendini toplayarak hiç kullanılmamış gibi yeni oluyor.

KİWİ GECE KREMİ GOLD SUPRA MOİST

Temiz cilde gece yatmadan önce uyguluyorum ve sabah yıkıyorum. Sabah,sağlıkla parlayan bir ciltle güne başlıyorum, Kullandığımdan beri cildimde yağlanma,sivilce yada hassasiyet yapmadı, cilt tipim karmadan yağlıya dönük. sabah yada akşam başka bir nemlendirici krem kullanma ihtiyacı hissetmiyorum, kivi gold supra cildimin nem ihtiyacını karşılıyor.

Limonian intertet sitesinde yer alan bilgiye göre, maskede bulunan faydalı maddeler şu şekilde;
  *Phyto-Vito yeşil sebze ve meyvelerde bulunan bir enzimmiş ve cilt üzerinde nemlendirici etkiyle gerginlik sağlıyor.
*Easyliance, Fransa'da geliştirilen ECO CERT sertifikalı bir hammadde,cilt üzerinde cildi besleyen ince bir tabaka oluşturur.
*Kivi
amino asit gibi besin maddeleri içerir.

Her cilt tipine uygun olan bu gece maskesini ben çok severek kullanıyorum. Sizlerde ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak online sipariş verebilirsiniz.

10 yorum:

  1. güzel bir maskeye benziyor önce bir testerina bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum Kore ürünlerine, gerçekten başarılılar

    YanıtlaSil
  3. Sayfanın yeni halini çok beğendim. Shemellon' un eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. bende kırmızı rengi var daha bir karara varamadım ama hakkında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O galiba, kırışıklık giderici etkiye de sahip, iyi günlerde kullan tatlım ;)

      Sil
  5. Blogun yeni yüzü çok güzel bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil