22 Kasım 2015 Pazar

OYUNCAKLAR TV İZLE BEĞEN AL

                                                                     Selamlar :))

oyuncaklar tv izle beğen al

Oyuncaklar TV, Türkiye ve dünyadan oyuncak gündemini takip ederek, anne babalara ve sektöre yönelik içerik hazırlayarak oyuncakları bizlerle buluşturan bir site. Oyuncakların videolarını izleyerek sizin çocuğunuza uygun olduğuna karar verip almak istediğinizde sizi en uygun mağazaya yönlendiren bir uygulama.



oyuncaklar tv izle beğen al


Oyuncaklar.TV 2015 Haziran ayında kuruldu, şu an beta yayınına devam ediyor ve 2016'da normal yayına geçecek.

OTV, oyunu ve oyuncağı ciddi bir iş olarak görüyor. Türkiye'den ve dünyadan oyuncak haber ve incelemelerini günceli yakalayarak aktarmak, hem bu alandaki açığı kapatmak, hem de çocukları ve aileleri daha sağlıklı, bilinçli ve eğlenceli ürünlere yönlendirmek temel amacı.
Adındaki TV ekinden de anlaşılacağı üzere Oyuncaklar.TV, içeriklerini görsel ve video temelli hazırlıyor. Yayınladığı haberlerde yer alan videoların yanı sıra kendi kutu açma ve oyuncak inceleme videolarını da hazırlayıp yayınlamaya başladı. OTV'nin temel izleği videolar olacak.

Ayrıca yayına başladığı günden bu yana Oyuncaklar.TV Katıl Kazan adıyla düzenlenen çekiliş yöntemli yarışma ile her hafta yeni bir hediye dağıtıyor.

Sizlerde yarışmalara katılmak şansınızı denemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.
Yarışmaya hem facebook hem de twitter hesaplarınızdan katılabilirsiniz.


oyuncaklar tv facebook sayfasını beğenin, sayfadaki yarışma duyurusunu paylaşıp katılın ve burada yer alan forumu doldurun şansınızı arttırmak isterseniz  oyuncaklar tv twitter sayfasını takip ederek yine burada yer alan formu doldurmanız yeterli, şansın ne zaman sizden yana olacağı belli olmaz :) Her hafta farklı bir oyuncakla yarışma yapılıyor. 

Herkese bol şans :))



2 yorum: