3 Kasım 2015 Salı

AYİSİGİ.COM ALIŞVERİŞİM ve SANTE RUJ & SANTE KALEM FAR İNCELEMESİ

Selamlar :))

SANTE DOĞAL KOZMETİK



Geçtiğimiz haftalarda ayisigiorganik.com sitesinden bir alışveriş yaptım. Alışverişimin yanında bana güzel hediyeleri olan siteye teşekkür ederim . İlk yazıda sizlere, Sante markasına ait ruju ve kalem farı göstermek istiyorum.

SANTE DOĞAL KOZMETİK

Sante organik far göz kalemi 3 numara bendeki renk, soğuk bir buz mavisi rengi. Kalemin sürümü güzel, yağ gibi kayıp gitmiyor sürerken ama sizi de asla zorlamıyor,göz kapağınızı acıtmıyor kullanırken. Yağlı göz kapaklarına sahibim ancak buna rağmen kalem far gün içerisinde dağılma yada çizgilenme yapmadı. Bu sebeple bazsız kullanıma uygun bir ürün benim için. Göz makyajı temizleyicisiyle rahatlıkla silebilirsiniz. Temizlenmesi kolay bir kalem far. Açık renk farları, gözleri daha iri göstermek istediğimde kullanıyorum yada gözleri vurgulamak için bu tarz açık renkler tercihlerim arasında. Sitede incelemek için TIK TIK 


Sante ruj,24 numara böğürtlen kırmızısı. Yaz - kış vazgeçilmezim olan kırmızı rujlarıma ,sante markasını da eklediğim için çok memnunum. Sante rujlarının en güzel özelliği içerisinde gluten bulunmayışı. Gluten alerjisi olanların bile rahatlıkla kullanabileceği sante rujlar organik jojoba içeriyormuş. Dudaklarımıza renk verirken içerisindeki jojoba ile de bakımını sağlıyor. Rujun kalıcılığı orta seviyede,Sabah sürdüğüm ruj,iki fincan kahveden sonra halen dudaklarımda kalıyor,sık sık ruj yenilemek zorunda kalmıyorum. Rujun diğer bir artısı ise, dudak kusurlarını belli etmemesi. Kırmızı ruj sürmek ekstra bir dudak bakımı isterken,bu özenli bakıma sante rujla gerek kalmıyor,sürdüğüm ruj dudak çizgilerime dolma yapmıyor çünkü. Sitede incelemek için TIK TIK 


SANTE DOĞAL KOZMETİK

Sante,BDIH Doğal Kozmetik Sertifikasının yanında, Gluten Free(glutensiz) belgesine de sahip. Doğal ve organik makyaj malzemesi arıyorsanız ayisigiorganik sitesine bakabilirsiniz ve güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz. Sante ürünleri, sentetik boya,koku ve sentetik koruyucu içermez.






19 yorum:

  1. güle güle kullan markanın hayranıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Sante hiç kullanmadığım bir marka, incelemek gerek.

    YanıtlaSil
  3. Ben de kullanmadım ama denemek lazım, güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
  4. sağlıkla kullan canım glutensiz makyaj malzemesi olduğunu da ilk kez duydum ilginç ve de güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alerjisi olanlar için süper bir haber :)
      Teşekkür ederim

      Sil
  5. rujun rengi harikaymış ayrıca markanın organik olması da süper tabi..

    YanıtlaSil
  6. Hiç denemedim ama merk ettim. Bir inceleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncele tatlım,memnun kalacağına eminim :)
      Biraz önce saç boyası ve kinoa sipariş ettim

      Sil
  7. Canim noluyo anlamadim senin ve bazi arkadaslarin yazıların ana sayfama düşmüyor en son 3 ay öncesi görünüyor bilerek çıktım ve geri aldım takibe düzelir mi ki diye düzeldi neyse ki öpüyorum:))

    YanıtlaSil
  8. Rujun rengine bayıldım ben de. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil