15 Nisan 2015 Çarşamba

HC HAIR CARE DOPİNG / DÖKÜLME VE YIPRANMA KARŞITI SAÇ BAKIM SERUMU

Selamlar :))


HC HAIR CARE DOPİNG


#sedavesenailekışamerhaba etkinliğimizde sponsor olan HC Hair Care markasına ait dökülme ve yıpranma karşıtı dopingi yazmak istiyorum. Markanın ürünlerini kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum,firma gönderimi üründe var,alışveriş yaparak aldığım ürünleri de var,hepsini sevdim diyebilirim, peki doping işe yarıyor mu? İnceleyelim.


HC HAIR CARE DOPİNG


100 ml olan ürün,fısfıslı bir şişede ve ürünün ağız kısmı saç derimize rahat uygulayalım diye uzun ince bir aparatlı. Bu özelliği kullanım kolaylığı sağlıyor,saç derimize sıkarken zorlanmıyoruz. Ürünü her gün yada gün aşırı sorunlu olan saç derisine sıkarak ve sonrasında uygulanan bölgeye masaj yaparak kullanıyoruz. Ürün durulanma gerektirmiyor ve saça iyice nüfuz edebilmesi için en az 4-6 saat saç derisinde kalması gerekiyor.Saçlarda kalıntı ve koku bırakmıyor. Sabah yada gece kullanım gibi kısıtlaması yok,sabah işe giderken de kullandım ben,gün içerisinde ince saçlarımı sönükleştirmedi,saç derimi yağlandırmadı.


HC HAIR CARE DOPİNG


HC ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra saçlarım daha hızlı uzuyor ve saçlarımın dökülmesi durdu. Yeni saç çıkarttı diyemem,halen kafamın tepesi açık :/// Zaten yeni saç çıkartması için ürünü düzenli olarak üç ay kullanmak gerekiyor. Bu ilk şişem ve ürün az kaldı,ne yazık ki tam düzenli kullanamadım. Şimdi tekrar sipariş vereceğim ve düzenli kullanıma gayret edeceğim. Çünkü benim hayatımda stres kaynağı etmenim var ( stres kaynağımı bilene hediyem var yoruma lütfen tahminleri yazın;)) strese bağlı da dökülme yaşıyor olabilirim.


HC HAIR CARE DOPİNG

 Ürün kullanıldıktan sonra saçlar fön,maşa gibi ısıl işlemlere maruz kalmamalı ve jöle,köpük,sprey kullanılmamalıdır. Saçlarımı yapmadan çıkmam diyorsanız gece kullanabilirsiniz. Saçlarınızda dökülme problemi varsa ürünü denemenizde fayda var. Ürünü incelemek ve sipariş vermek için sacbakim.com sitesine ışınlanın.


20 yorum:

  1. HC ürünlerini severek kullanıyorum bu ürünü görmemiştim mutlaka deneyeceğim. Stresinin kaynağı iş olabilir mi? Eveeet bildim bence hediye benimdir :)))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman erkek arkadaşın varsa O'dur neden bilene kadar tahmin edeceğim bana ne :)

      Sil
    2. yaa biz kızların genelde 3 derdi :) iş aşk ve güzellik 3ünden biri olmasaydı şaşırırdım :D

      Sil
  2. Stresiniz istanbul trafiği olabilir mi. Sevgiler gerçektende güzel ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef Ankara'da yaşıyorum.
      Sevgiler ♥♥♥

      Sil
  3. Güzel duruyo ama gerek olmadığını düşünüyorum....

    YanıtlaSil
  4. Düzenli kullanacağıma inansam :) Tam da benlik bir ürün. Stresinizi tahmin edemedim. Allah stres yaşatmasın..)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azim ettim düzenli kullanacağım ;))
      Amin teşekkür ederim

      Sil
  5. Stressiz yaşantı diliyorum size başarabilirseniz çünkü bunun mümkün olmadığını düşünüyorum siz ne dersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,gün içerisinde o kadar çok etmen var ki sinirlerimizi zıplatan,ne yazık ki sakin ve huzurlu kalmak mümkün değil.

      Sil
  6. Güzel bir kreme benziyor ,denemek lazım.Acaba kullandığınız bir ilaç yan etki yapmış olabilir mi saç dökülmesi için.Ama şu anda çok güzel görünüyor. Sevgiler...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa teşekkür ederim, biraz genetik birazda sinir ://

      Sil
  7. Mucizevi bi ürün olaydı iyiydi dimi yaa şu saç dökülmeleri için:( Ben biliyoruuum seninki stres yapıyo:(

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Sitelerini mutlaka ziyaret etmelisiniz o zaman ;)

      Sil
  9. bunu hiç denemedim ama maskesinden falan memnunum..

    YanıtlaSil