4 Ocak 2015 Pazar

URBAN CARE COLLEGEN SAÇ BAKIM SERUMU

Selamlar :))

URBAN CARE COLLEGEN SAÇ SERUMU
Uzun zamandır severek kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum bugün, Urban Care Collegen Serisi Saç Bakım Serumu.
Bitenler yazısına yakın zamanda girecek olan bu ürünü o kadar çok seviyorum ki tek başına yazılamayı hak ediyor.
URBAN CARE COLLEGEN SAÇ SERUMU


Üzerinde yazdığı gibi anında etki ediyor mu? İlk olarak buna cevap verirsem evet hemen etkisini hissediyorum. Duştan sonra nemli saç uçlarıma uyguluyorum genelde ama bazen gün içerisinde kuru saçlarıma da sürdüğüm oluyor. Yağlı saçlarımda ekstradan bir yağlanmaya sebep olmadı,tabi diplere getirmiyorum ondan dolayıda olabilir. Saçımı fönledikten sonra da elektriklendiği için yine bu seruma sarılıyorum.Asi ve tel tel olan saçlarımı yatıştırıyor ve daha düzgün görünmesini sağlıyor. Kokusu çok hoşuma gidiyor,arada saçlarımı kokladığım doğrudur :))


URBAN CARE COLLEGEN SAÇ SERUMU
Mat ve cansız saçlarınız varsa ve nem eksikliği yaşıyorsanız saçlarınızda bu serumu kullanmanızı tavsiye ederim.Saçı ağırlaştırmadan yağlandırmadan nem verdiğini hissediyorsunuz. Isıya karşıda saçı koruduğunu iddaa eden bir ürün. Genelde fön,maşa,düzleştirici kullandığımızı düşünürsek saçlarımızın matlaşması çok normal. Urban care collegen serumla, matlık ve nemsizliğe çözüm bulabilirsiniz. Serinin şampuan,saç kremi-maskesi ve sıvı şaç açıcı kremi de mevcut. Ürünleri Watsons,Gratis ve Tekin Acarlarda bulabilirsiniz.

11 yorum:

  1. Urban Care markasını hiç deneme fırsatım olmadı ama güzel yorumlar okuyorum. İlk fırsatta deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarının ihtiyacına yönelik bir seriyi deneyebilirsin canım :)

      Sil
  2. Haydi bakalım,
    yardım istiyorum.
    Çok düzleştirici kullandığım için uçlar kırılıyor; ilk itirafım bu bak.
    Kuaföre gidince kesmek gibi çözümler bulsa da tararken o takılmalardan bıkmış durumdayım.
    Ne dersin güçlendirir mi bu benim saçları.
    Bak bele kadar saçlarım var, kesilmesin diye bu çırpınışlarım :$

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk olarak hasarlı saç uçlarını kestirmende fayda var bence, sonrasında düzenli olarak kullanırsan fayda göreceğini sanıyorum. Duş sonrası nemli saç uçlarına sürüp saçın kuruduktan sonrada düzleştirebilirsin. Düzleştirme işleminden sonrada kullanabilirsin, umarım faydasını görürsün ;)

      Sil
    2. Hiç denemedim.Ama o kadar güzel anlatmışınki denesemmi acaba diye düşünmedim değil :) Teşekkür ederim.Sevgiler..

      Sil
    3. Güzel yorumun için ben teşekkür ederim :) Denersen yorumlarını bekliyorum
      Sevgiler

      Sil
  3. merhaba ben dün akşam saçımı yıkadıktan sonra ürünü kullandım ve yarın akşam 6 gibi şaçımın değdiği yerler yanma kızarıklık tenim pul pul döküldü acile gitmek zorunda kaldım serum taktılar ürün yüzünden şuan yüzümde kırmızı lekeler var lütfen ürünü önermeden iyice araştırın başkaların başına gelmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarif ettiğiniz şikayete serum takılmaz,doktor değilim tabi ama bazı şeyleride biliyorum. Şikayetin varsa ürünle ilgili firmaya yazabilirsin. Adsız bir şekilde bana bu yorumu yapman art niyetli geldi.

      Sil
    2. Tarif ettiğiniz şikayete serum takılmaz,doktor değilim tabi ama bazı şeyleride biliyorum. Şikayetin varsa ürünle ilgili firmaya yazabilirsin. Adsız bir şekilde bana bu yorumu yapman art niyetli geldi.

      Sil
  4. benim buraya yazmaktaki tek amacım kimsenin başına gelmeden bilinçlendirmek hem ben neden size art niyetli yakşıyım bu konuda zaten en baştaki kişi tanıdık olduğu için şikeyet ettim ve kızarıklık olan yerlerin fotorafını çekip yollanması gereken yerlere yolladım ve serum takılmasının sebebi kızarıkların pul pul dökülmesi ve aşırı derece yanmasıydı kortizonlu serumla yanmalar ve kızarıklıklar geçti eğer inanmıyosanız kızıltoprak florance nightangle acil bölümünü 18.00 civarında şaç serumuna alerjik tepki veren hasta ile ilgili bilgi alabilirsiniz ve anonimden yazma amacım sadece herhangi bir hesabımın olmaması

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun,firmaya iletmeniz de fayda var...

      Sil