9 Ağustos 2014 Cumartesi

MOSHOS GARDEN TIRNAK BAKIM YAĞI

                                                                            Selamlar :))

Tırnaklarımızı uzatmayı oje sürmeyi genelde hepimiz seviyoruz.Narin tırnaklarımız bu kadar kimyasala nasıl dayanıyor bu biraz muamma. Kat kat soyulan tırnaklar,ortadan kırılan tırnaklar hepimizin kabusu. Şimdi bakalım ben bu durumla nasıl baş ediyorum. Daha önce kullandığım ürüne bakmak isterseniz buraya tık tık

moshos garden tırnak bakım yağı

Moshos Garden firmasına ait % 100 doğal içeriğe sahip bir bakım yağı kullanıyorum bu günlerde. Livale Dair ve Derince'nin 22 haziran #özelizbizbloggerızbiz etkinliğinde tanıştım bu ürünle. Markaya ait kısa bir bilgi vermem gerekirse,ürünlerde doğal yağlar kullanılıyor ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor moshos garden.


moshos garden tırnak bakım yağı

Ürün düzenli kullanımla zayıf tırnaklarda güçlenme sağlamayı ve kırılmayı,soyulmayı önlediğini idda ediyor, peki doğru mu bu iddalar?
Haftada bir kere gece olmak üzere tırnaklarıma sürüyorum ve masaj yaparak yediriyorum. Tırnaklarıma nem sağladığı ve tırnaklarımın daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. Önceden kat kat soyulan tırnaklarım vardı ama şimdi o durum söz konusu değil.
İçeriğindeki doğal yağlara bakacak olursak,
-hint yağı
-badem yağı
-jojoba yağı
-aloevera yağı
-fındık yağı
Hint yağı ve badem yağı nemlendirme konusunda gayet ustalar, aloevera ise her derde deva bir bitki bence :))
Sizde bu ürüne sahip olmak isterseniz MoshosGarden internet sayfasından ulaşabilirsiniz. Fiyatı 20 TL

nail hardener

Bu ürünün yanına birde oje bazı olarak kullandığım ama aslında tırnakları sertleştiren ve güçlendiren Orkide Nail Care ekledim tırnak bakımı için. Orkide tırnak sertleştiriciyle yeni tanıştım sayılır ama çok sevdim, koyu renk ojelerin altına baz olarak sürüyorum. Tırnağımın sararmasını önlüyor ve sert kalmasına yardımcı oluyor. Orkide tırnak bakım ürününü Ankara Kızılay'da gitmiş olduğum Nurten Güzellik Salonundan aldım. Nurten, benim çok uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım ve tavsiyelerine hep güvenmişimdir. 
Bu ürünün fiyatı ise 10 TL. Bir süredir tırnak bakımımı bu iki ürünle yapıyorum gayet memnunum,bakalım kış mevsiminde nasıl olacak bu durum? Ankara ayazında da tırnaklarımı korumaya yardımcı olacaklar mı?

12 yorum:

  1. Bu tırnak bakım yağını merak ediyorum. Ama bilmiyorum benim kağıt tırnaklarıma etki eder mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Riske atmamak için çevrende kullanan biri varsa ondan alıp deneyebilirsin yani ben öyle yapardım :)
      Dönemsel olarak ben sorun yaşıyorum ve soyulma kırılma problemi oluyordu,hazirandan beri olmadı ama :)

      Sil
  2. Moshos ürünlerini çok merak ediyorum yaa! Ama bu ürünün faydasını pek göremeyenler de baya var, sen de acaba Orkide'den mi daha çok fayda görüyorsun tatlıcım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orkideyi bu üründen sonra aldım,bilmiyorum ben memnun kaldım.

      Sil
  3. Biz de denedim biliyorum ekibi olarak kullaniyoruz bunu, ben de ayni seyleri dusunuyorum, mucize yaratmadi pek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımm anlamadım,demek ki benim keratin seviyem iyi pek bir sorunum yok :)

      Sil
  4. Burt's Bees Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi daha iyi bence

    YanıtlaSil
  5. Tırnakları sertleştirmek kırılmayı önlemiyor diye düşünüyorum, uzun sert bir tırnak bir yere çarptığında esnemediği için kırılabilir. Yağlar ile devam etmeni tavsiye ederim. Ürün yorumu için teşekkür ediyorum.
    İyi günler

    YanıtlaSil