2 Haziran 2014 Pazartesi

CYBER SHINE OXYGEN MASK CLEANSER

                                                                     Selamlar :))

Limonian 2013 yılında kurulan ve Güney Kore'den kozmetik ithalatı yapan bir marka. Siteye ulaşmak için buraya tıklayınız.



Makyajın temelinde güzel ve temiz bir cilt yatıyor, bunu artık hepimiz biliyoruz ve cilt temizliğimize ayrı bir özen gösteriyoruz. Cyber shine temizleyicili oksijen maskesi cildimizi ve makyajımızı temizleyen bir ürün.
Fotoğrafta resimli şekilde anlatımı gösterilmiş. Ürünü uygulamak çok pratik ve zevkli. Kuru cildimize bir kaç pompa ürün alıyoruz cildimiz üzerinde köpüklenmesini bekliyoruz,biraz masaj yaptıktan sonra su ile duruluyoruz.


Ürün kuru cilt ile temas ettikten sonra bu şekilde köpürüyor. Erkeklerin traş köpüğüne benzettim bu halini. Bu şekilde köpüklü haline masaj yapmak ise benim için çok eğlenceli oldu. Yüzümü yıkadıktan sonra bir hassasiyet ve gerginlik hissetmedim. Ürünün kokusu yok ve ürün dermatolojik test edilmiştir ibaresi var.


Ürün 120 ml ve pompalı şişede. Yapısı jel kıvamında ve içinde minik yeşil tanecikler var. Yeşil tanecikler çok yumuşak ve cildi çizmiyor.


Ürün üzerinde Türkçe açıklaması mevcut.Son kullanma tarihini ve açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılacağını gösteriyor. 
Cyber shine temizleyici oksijen maskesinin özellikleri sadece cildi ve makyajı temizlemek değil, bu özelliğinin yanı sıra ölü deriyi temizlemek, sebum dengesini sağlamak, gözenek bakımı yapmak ve siyah noktaları gidermek. İçerisindeki bitkisel ekstraklar ile cildi besliyor ve nemlendiriyor, ayrıca ECO sertifikalı Giga white özü içeriyor. Giga white beyazlatıcı etkiye sahiptir. Ben bu ürünü ve kullanımını çok sevdim. Tekrar tekrar alacağım ürünler arasına girdi. Sizde Koreden gelen güzelliği keşfetmek isterseniz Limonian sitesine ışınlanın.

15 yorum:

  1. Çok beğendim bende en kısa sürede edineceğim Senacım...

    YanıtlaSil
  2. kendinden köpürmesi ilginç olmuş :) jel ürünleri sevmiyorum çünkü 50 kova su harcıyorum çıksın diye :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım jel kıvamında kalmıyor köpük olarak ciltte kalıyor o sebeple yıkarken de çok su harcamıyorsun,arınması kolay.

      Sil
  3. Bende bu ürünü sevdim :)

    YanıtlaSil
  4. bende bu ürünü çok beğendim :)) hatta çekiliş düzenliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gördüm, kazanan kişi gerçekten şanslı :)

      Sil
  5. Çok eğlenceli bir ürün :) merak ettim valla :D Acaba clarisonic ile kullanılır mı bilemedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende severek kullanmaya başladım, bence kullanılır clarisonice o kadar para verip her ürünle kullanılmaması çok abes olur :)

      Sil
  6. Aa ne kadar değişik bir ürünmüş. :)

    YanıtlaSil
  7. Mimledim seni güzellik ^.^
    http://tekaska.blogspot.com.tr/2014/06/mim-seni-sen-yapan.html

    YanıtlaSil