3 Haziran 2014 Salı

BENRİ KURU ŞAMPUAN VE RENKLİ SAÇ SPREYİ

                                                                         Selamlar :))


gratis benri kuru şampuan benri renkli saç spreyi

Geçtiğimiz haftalarda Gratis tarafından  bir paket aldım ve içerisinde Benri markasına ait iki ürün vardı. Biri kuru şampuan, diğeri de renkli saç spreyi.
Benim saç yapım yağlı, iki gün yıkamasam 1 ay yıkamamış gibi olur, her gün saç yıkamakta zararlı olduğundan iki günde bir yada izinliysem üç günde bir yıkamayı tercih ederim. Saçlarımı kendi haline bıraktığım zamanlarda hep bir acil randevum çıkar ve duşa girecek vakit bulamam. Bu zor günlerim için bir kurtarıcı oldu benri kuru şampuan. Şimdi diyeceksiniz ki 'benri yollamaslar ne yapıyordun?' hemen cevap vereyim 'saçlarıma bebe pudrası döküyor yağını alıyor ve bağlıyordum'
Kuru şampuanların genel özelliği saçtaki fazla yağı emmesi ama benri kuru şampuanı diğerlerinden ayıran bir özellik var, saça hacimde veriyor. Saç diplerine 30 cm mesafeden sıktıktan sonra saç diplerine masaj yapıyoruz saçlarımız hazır, saç derisinde oluşan beyazlık ise fırça ve tarak yardımıyla yok oluyor. Benri kuru şampuanı sevdim. Bitince alınacaklar listesine girdi bile.



gratis benri kuru şampuan benri renkli saç spreyi

 Benri renkli sprey ise pembe olarak geldi bana ama ben mavi rengi ile değiştirdim. Tabi ki gratis şubesine gidip değiştirmedim Kozmetik Aşığı Ezgi ile değiştirdim. Renkli sprey de sabitlenme ve kalıcılık sorunu var. Yazın plaj partilerine uygun ama, resmi kurum da çok hoş karşılanmıyor :( Gratis şubelerinde Benri markasını bulabilirsiniz.

Sizlerin favori kuru şampuanınız nedir?

4 yorum:

  1. Kuru şampuana alışamayanlardanım ben canım ya...SEVEMEDİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen hayat kurtarıyor :) Aslında Zuhal gibi 10 gün yıkamasak bizde saçları :)

      Sil
  2. Ehehehe resmi kurumlarda hoş karşılanmıyormuş yerim:) Evvet biz değiştirdiiik Gratisten değiştirmedik;)

    YanıtlaSil