13 Mayıs 2014 Salı

DOVE YOĞUN NEMLENDİRİCİ VÜCUT SÜTÜ

Selamlar :))

Geçtiğimiz haftalarda Dove'dan güzel bir paket aldım.Beyaz bir çanta içerisinde Dove ürünlerinden oluşan sette çok güzel ürünler vardı. 

dove

Dove deodorant
Dove vücut sütü
Dove sabun
Dove duş jeli

Sizlere bu set içinden ilk olarak tanıtmak istediğim ürün yoğun nemlendirme veren vücut sütü.


dove vücut sütü

Meraklıları için ilk olarak içeriğini vermek istedim, ne yazık ki içerik olarak temiz değil. Pareben ve çeşitleri, PEG içeriyor.
Bunları görmezden gelirsek ürün, yoğun nem verme vaadini yerine getiriyor. Vücut sütü olarak geçiyor ama kıvamı koyu,krem gibi. Kokusu çok hoş,nemlendirmesi güzel. Yaz aylarında deniz ve güneşten kuruyan ciltlere iyi gelir diye düşünüyorum. Plaja benimle geleceksin bebeğim :))

dove vücut sütü

Dermatolojik testten geçirilen bu ürün hassas ciltler içinde uygun. Ben, bu vücut sütünü çok sevdim :)) Yukarıda belirttiğim gibi koyu kıvamlı bir ürün ama cilt tarafından hemen emiliyor bu sebeple kıyafetlere buluşma gibi bir durumda yaşamadım.
Siz bu ürünü kullandınız mı, düşünceleriniz nelerdir ?


7 yorum:

  1. merak ettim ben hala denemedım bitrmeye calıstıgım kremler var ama bu yazıdan sonra ılk fırsatda deneyecegım canım :)

    YanıtlaSil
  2. Vücut sütünü denemedim ama kuru saçlara sahip biri olarak Dove'un nemlendirmesini hiçbir şampuan/saç kreminde bulamadığımı söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım ne yazık ki yağlı :// o sebeple kullanamıyorum ama kokusu bir harika, annem kullanıyor :)
      Vücut sütünü de tavsiye ederim kış aylarında da güzel olur

      Sil
  3. dove losyonların kokularına bayılıyorum:)güle güle kullan. Bu arada blogumdaki çekilişede beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Dove'un Vücut sütü bende de var, Almanya'dan hediye geldi, ama bu zamana kadar hiç kullanmadım. 10 tane ürünü mevcut. Bu vücut sütü durulanmıyor değil mi? Duştan sonra krem gibi tüm vücuda mı sürülüyor.

    YanıtlaSil