14 Nisan 2014 Pazartesi

THE BODY SHOP BODY BUTTER

                                                                        Selamlar :))

Geçtiğimiz hafta Minik Kuş Şule bloguna konuk yazar olmuştum. Yazıyı burada sizlerle de paylaşmak istedim. Keyifli haftalar dilerim :))

Ben Little Butterfly blogunun sahibi Sena. Konuk yazar olmayı seviyorum ve Minik Kuş Şule'ye misafir olacağım için heyecanlıyım

the body shop body butter

Sizlere tanıtmak istediğim body butter bir çoğumuzun sevdiği The Body Shop markasına ait. Body butterlar diğer nemlendiricilere göre vücudumuzu biraz daha fazla nem verirler. Bende bu sebeple losyonlara göre butterları tercih ediyorum. Losyonun sıvı olması, butterların daha katı olması da benim için diğer bir artı özellik, sürerken çok cıvık olan akıp giden ürünleri sevmiyorum.


the body shop body butter

Normal ciltler için olan bu satsuma meyveli vücut yağını bana göre kuru ciltlerde kullanabilir çünkü nem vermesi yeterli düzeyde. Benimde vücudum kuru cilt kategorisine giriyor ama bu ürünle bir sorun yaşamıyorum. Diz, dirsek gibi daha kuru bölgeleri nemlendirmek için bile kullanabiliriz.

the body shop body butter

İçeriğinde satsuma yağı ile birlikte shea ve kakao yağlarını da barındıran bu ürün cildi harika nemlendiriyor. Güzel satsuma kokusu ile de sizi sizden alıyor. Turunçgil kokularını seviyorsanız bu ürünün vücudunuzda bıraktığı kokuyu da seveceksiniz.


the body shop body butter

Benim severek kullandığım The Body Shop satsuma body butterı ve diğer kokularını mutlaka denemelisiniz. Vücutta kalıcı koku arayanlara tavsiyemdir :)) Bendeki ürün 50 ml ve 13.90 büyük boyları ise 39.90 TL. Siz daha önce the body shop body butterları denediniz mi memnun kaldınız mı?

2 yorum:

  1. Benim cildim de kuru olduğu için body butter daha iyi nemlendiriyor. Ben birçok çeşidini kullandım. ama şimdi duş sonrası bebe yağı sürüyorum en iyi o geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bazen bebe yağı kullanıyorum ama bunların kokusu ve nemlendirmesi de çok güzel :)

      Sil