3 Şubat 2014 Pazartesi

YENİ YILIN İLK ÇÖPLERİ

                                      Selamlar :))

Yeni yılın bitenler yazısını okumaya hazırlanın, her zamanki gibi kozmetik yok, çok fazla üründe yok. Ocak ayı içerisinde neleri bitirmişim bir göz atalım.

bitenler

 Fotoğrafı düzeltemedim, bilen biri lütfen söylesin.. Toplu görünüş bu şekilde, çok fazla ürün yok.


 Avon banyo köpüğünü çok önceden almıştım, o zaman küvette keyif yapıyordum ama şuan bir küvetim yok! Duş jeli gibi kullanıp bitirdim, tekrar almam. Isana creme duş jelini severek aldım ama çok pişmanım kullan kullan bitmedi, soft bir kokusu vardı, sevdim ama sıkıldım, tekrar alınacaksa küçük boy alınır. Dairy fun duş jeli ise vanilya kutudan çıkmıştı, hindistan cevizli kokusuna bayıldım. Tam boy alacağımı sanmıyorum bu aralar ev doldu duş jeliyle.


 Bu ürünler vanilya kutu ve lila kutudan çıkmıştı, daha sonra aynılarından elime bir yerden daha geçti :) Beemy honey tam bir bal kokusu, severek kullandım, Pura Natura doğal içeriği ve hoş kokusuyla severek kullandım. Ürünlerin ikisi de organik, paraben sls içermiyorlar ama kulalndığım yıkama jelini değiştirmek istemiyorum :(


Vanilya kutudan gelen ürünlerle devam ediyorum. Nashi argan yağını sevdim, saçlarımı ağırlaştırmadı. Wonder 10 güzel bir üründü, saçlara doğal ışıltı ve parlaklık veriyordu. Keratin bazlı durulanmayan sprey bir ürün. Goldwel şampuan ise, kullandığım süre boyunca saçlarımı yumuşacık yaptı, ama bu ürünlerin hiç birinin orijinal boyunu almam çünkü yeni ürünler denemeyi seviyorum ve bu ürünleri beğendiysem de tamam işte budur dediğim ürünler değildi.

 Bir çoğumuzun sevdiği, bazılarımızın sevmediği bir ürün Parmex aseton, şuan başka bir asetonu geçtim ama denk gelirsem yine alırım. Aseton üzerine çok konuşmaya gerek yok.


 Pastel 5 li far seti. Bozulup bozulmadığını bilmiyorum, sıkıldım ve çöpe yolluyorum, zamanında bununla ne makyajlar yaptık annem ben ve kardeşim :)


 Oriflameden aldım ama sevmedim, kullanmıyordum.Jel şeklinde göz çevresi kremi, sürekli olarak düzenli kullandım diyemem, düzenli kullanmadığım için etkilerini bilemiyorum ama sevmedim. Boşa beklemesin dolapta hadi çöpe şekerim dedim.


 Clinique repairwear göz kremi. Seviyordum ama her güzel şey gibi buda bitti..Şuan clinique all about eye rich aldım bir süre onunla devam edeceğim ama bu kremde çok güzel.


 Rengine aşık olduğum essence oje ama kurudu!


Oriflame vücut kremi, kokusu çok güzeldi, cilt tarafından emilmesi de gayet iyi, yapış yapış his bırakmıyor. Set şeklinde satışa çıkarsa ve stok durumum o an için bu ürünü almama engel değilse alabilirim. 

19 yorum:

  1. Ayy far paleti nasıl bitmiş maşallah. :) Yaşanmışlık gözüküyor ^.^

    YanıtlaSil
  2. Aaaa far paleti mi bitti. Sahanesin bebegimm :))

    YanıtlaSil
  3. Herkes gibi ben de far paletinin halini görünce çok şaşırdım valla helal olsun! :D darısı başıma :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedik resmen farları, ama çok kullandık :)
      Darısı sana olsun

      Sil
  4. Canım fotografı bilgisayda duzeltiyorsun paintte bile yapabilirsin...

    YanıtlaSil
  5. Tatlım önce tebrik ederim o far paletinin dibini görmek kolay iş değil :))) Wonder 10 merak ettiğm ürünler arasında ama almadan önce denemek lazım fiyatı yüksek malesef.
    Fotoğraflarda şöyle yapacaksın şekerim dosya ekle dedikten sonra açılan klasörde sağ tıkla saat yönüne döndür, saat yönünün tersine çevir diyip ondan sonra ekle tamamdır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah ben böyle başladım mı dibini getiririm booop :) Wonder 10 güzel ama fiyat evet dediğin gibi canım o sebeple de aslında gerek yok, çünkü aman aman olmazsa olmaz değil.

      Sil
    2. Yorumundan da tahmin ettim canım o yüzden artık hiç almam :)

      Sil
  6. Voouvvv far paletinin dibi görülmüş, gözün aydın canım yenilere baya yer açılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama elimdeki farların hepsinin bitmesi lazım :)
      Evet yenilere yer açıyorum bol bol

      Sil
  7. krem set olarak indirime girdiği an haber veriirm şekerimmm

    YanıtlaSil
  8. darısı benim başıma bir far paletini böyle bitiririm inşallah :)))

    YanıtlaSil