6 Eylül 2013 Cuma

KOZMETİK- BAKIM- GÜZELLİK- FORMDA KALMA MİMİ :)

Selamlar :))

Yine bir mim ile güne başlıyorum. Sevgili biricit beni mimlemiş. Biricitin mimini okumak ve bloguna bakmak için buraya alayım sizi lütfen .

Blogunuzun Adı ve Linki: Little Butterfly  http://nypdsena.blogspot.com/

Ne Kadar Süredir Blog Yazıyorsunuz? :2012 yılında açtım blogu ama düzenli olarak mart 2013 :) çok yeniyim yani buralarda.

Kilo Problemi Yaşadığınız Zamanlar Oldu mu?: Olmaz mı hiç. Çocukluğumda çok zayıf çiroz biriydim.Ergenlik dönemimde zayıf geçti ama 22 yaşından sonra bir kilo almaya başladım iştahım açıldı ve durmak bilmeden yemeye başladım, yaşla ilgili olarak da metabolizmam eskisi kadar hızlı değildi 63 kiloyu gördüm tartıda ve dur dedim kendime. Şuan 57 kiloyum ve çok mutluyum, boyumda 1.70.

Formda Kalmak İçin Nasıl Bir Yöntem Uyguluyorsunuz?: Haftada 4 gün spor yapıyorum. Bir gün aletli fıtnes, geri kalan üç gün pilatesle uğraşıyorum. Diyet yapmıyorum sadece akşam belirli bir saatten sonra yediklerime dikkat ediyorum.

Hayatınızın Bir Döneminde Hiç Zayıflama Hapı vb Destek Ürünleri Kullandınız mı? : Kesinlikle hayır. Doğru bulmuyorum ve kullanan insanla da arkadaşlık yapmak istemem, çünkü bana göre ağır psikolojik bir hastalıktır bu. İnsan bunu düşünemeyecek kadar cahil olmamalı.

Güzelliğinizle İlgili Düzenli Uyguladığınız Bakım Kürleri Var mı?: Olmaz mı hiç, düzenli olarak clınıque markasının yüz yıkama jeli ve kil maskesini kullanıyorum. Bioderma yıkama jeli ve sensibo h2o' da favorimdir. Genelde 3 ayda bir de cilt bakımı yaptırırım bir merkezde. Clınıque nemlendirici ve göz kremini de ihmal etmem.

Vazgeçmeyeceğiniz Kozmetik Ürünleri?: Aslında bu soru benim için çok zor. Asla vazgeçmem dediğim bir ürün yok kullanmaktan sıkılmayacağım tek  şey Lancome Hypnosse Edp olur. Cilt bakım rutinimide değiştirmek istemem galiba. Kozmetikte ise her şeyin bir muadili var o sebeple sıkıntı etmem illa şu ürün diye.

 Bunlarda benim küçük kelebeklerim..

Pilates candır kızlar. Tüm kas gruplarını çalıştırır, doğru bir nefes ve duruş sağlar.

Mimlediklerim:
Su ve Makyaj Kozmetik Tutkunu Madame kokoş Kitaptan Makyaja

7 yorum:

  1. Çok güzel bir mim olmuş özellikle pilatese bayıldım.. Ben hayattta yapamam herhalde çok miskinimdir..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım. Senin tatil yazılarını okuduktan sonra bende fark ettim senin spor yapmayacağını :))

      Sil
  2. Cok guzel olmus canım tesekkurler bu arada en kısa zamanda cevaplandıracagım;)

    YanıtlaSil
  3. tesekkur ederim yanıtladığın icin:)
    pilatesi hic denemedim ama merak etmeye basladım:)
    bakım cok onemli cilt bakımı ozellikle 3-6 ayda bir cilt bakımı yaptırmak gerekli iyi bir yere, kullandığımız ürünlerde onemli.
    bu arada aynı boylarda sayılırız bende 170e yakınım:) sevgiler senacım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sen beni mimlersin de ben cevap vermem mi tatlım aşk olsun. Aynı boy aynı kilo, kıyafetleri değişelim. Cilt bakımı benim için önemli ışıltılı bir cilde sahip olmak hoşuma gidiyor. Pilatese başla canım vaktin varsa çok seveceğinden eminim.

      Sil
  4. Güzel olmuş canım,en kısa zamanda yaparım inş :) tşkler :**

    YanıtlaSil