5 Eylül 2013 Perşembe

Eylül Vanilya Kutu

Selamlar :))
Bir kaç gündür bloguma bakamıyorum, bazı sıkıntılarım vardı çok şükür atlattım ve Allah tekrarını yaşatmasın. Hiç yazı yazmak istemedim beni affedin ://
Dün sıkıntımın arasında bir kargo geldi genelde ayın ilk günü gelen Vanilya Club bu ay bir kaç gün gecikti. Kendi derdimden kutu tamamen aklımdan çıkmıştı.

 Gelen ürünler tam boy olmasına rağmen ben daha renkli bir kutu bekliyordum sonbahara özel, yinede tam boy ürünlere bayıldım.
 Pedix ayak maskesi, bir kaç ay önce de nemlendirici kremini kullanmıştık :)) Ama o kremin son kullanma tarihi geçmişti, ben çok dert etmemiştim bu durumu ve kremden memnun kalmıştım. En kısa sürede deneyip yorumlayacağım. Boot ruj, no:7 koyu kahve gibi görünse de değil, hoş ışıltılı açık bir kahve rengi bırakıyor dudakta.
 Boots  deeply moisturising lipcare denedim ama tadı bir tuhaf geldi. Nemi dudakta tutuyor yazıyor ama bilemedim, iyi bir denemek ve gözlemlemek lazım. Alessandro dudak kalemi, güzel bir kahve ince dudaklarımı bununla kalınlaştıracağım :)) ve Alessandro oje altın renginde.
Ojenin  altın ışıltısında rengine bayıldım.. Yarın hemen sürüp paylaşacağım sizlerle.
Boots ruja gerçekten bayıldım ilk olarak koyu kahve görüntüsünde ve ben koyu kahve ruj kullanamıyorum, anneme veririm diye düşünürken aslında o kadar koyu olmadığını görünce sevindim. Kış için ideal bence.
Sizlerin gelen  ürünleri nelerdir?
 Ve deneyip kullandığınız ürünler var mı?

5 yorum:

  1. Çok güzel :) Boots Lip Balm'ı çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin için dener ve yazarım.. Teşekkür ederim canım

      Sil
  2. gulegule kullan harika urunler varmıs bu ay:)
    mimledim seni bu arada.
    sıkıntılarının gecmesine sevindim

    YanıtlaSil