1 Eylül 2013 Pazar

CLINIQUE İLE CİLT BAKIMI

 Selamlar :))

Clınıque ile cilt bakımı randevum vardı. Güzel ve eğlenceli bir aktiviteydi. Bunun için teşekkürlerimi iletiyorum clınıque yetkililerine. İlk olarak maske sürüldü ve 10 dakika bekledim. Benim de severek kullandığım kil maskesi yazısı burada Bu maskeden çok memnunum. Cildime ışıltı veriyor. Clınıque uzmanları duymasın ama ben bazen haftada 2 kez kullanıyorum.

 Maskemin kurumasını beklerken çektiğim foto. Cilt tipimize göre bu ürünler kullanıldı.
 Clınıque uzmanlarının söylediğine göre şuan cildimin ihtiyacı olan sadece ışıltı. Bununla ilgili turnqround overnight serum kullandı ve anında etkisine şaşırdım.
 Gerçekten cildim ışıl ışıl oldu. Clınıque markasını çok sevmemin bir nedeni içinde paraben parfüm kurşun gibi kimyasalların olmaması.Sorun odaklı cilt ürünleri bence bir çok kadının sevme sebebi. Clınıque Amerika çıkışlı bir firmaymış ve ben bunu bugün öğrendim :) aklımda hep İngiltire vardı :))
Yüzüme herkes tarafından çok sevilen CC cream sürüldü ve ben bayıldım. Kozmetik Diyetim bitsin kesin alacağım.Tek korkum kışın GG kremlerin çıkması.
 Göz makyajım tamamlandığında bu şekildeydi. Kullanılan ürünler ise,
  • High impact volume mascara
  • Quicliner for eyes ıntense göz kalemi
  • All about shadow far
  • Smoothie antioksidan dudak parlatıcı
  • Eye defining liquid liner
  • Clarifying pudra
  • CC cream
  • Fresh bloom allover colour allık





 Göz kaleminin ve eye linerın bitişine bayıldım. CC  creamde cildimde çok süper uyum sağladı. Pudra mat bitişli ve parlamayı önlemede gayet başarılıydı.
 Nasıl sizce?

 Flaşsız çekim..
 Flaşsız çekim.
 Buda parlatıcı. İlk kez bir dudak swatchı paylaştım :// acemilik ve berbatlık için özür dilerim. Eğer benim olsaydı ürün emin olun bileğimde paylaşırdım..

Makyaj öğlen 12.00 da yapıldı. 14.45 de bir nikaha katıldım ve akşam 19.00 da bir düğüne katıldım. Ruj dışında hiç bir şeyi tazeleme gereği duymadım, ürünler cildim de kaldı. Akma bulaşma bozulma olmadı. oysa ki bugün Ankara'da hava sıcak ve bunaltıcıydı.
 Düğünde ve nikahta sadece sırt dekoltesi verdim..
Siyah badi, beyaz pantolon :)) BJK aşkına geldim.



Akşam ki düğünden bir kare.. Nasıl makyaj sizce? 

4 yorum:

  1. Herşey mükemmel ama bluzun o arka detayına bayıldımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Faruk Ekinden almıştım Ankara'da :)

      Sil
  2. makyaj cok guzel olmus, yakismis :)

    YanıtlaSil