1 Ağustos 2013 Perşembe

WHO WILL HELP ME?

YARDIMA İHTİYACIM VAR

Selamlar :))
Herkese mutlu bir gün diliyorum yarın cuma çok güzel ve kesin bir bilgi bunu da paylaşayım sizlerle.
Arkadaşlar ben bugün sizlerde bir şey rica edeceğim, sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben ojelerimi ne şekilde düzenleyip koruyacağımı bilemiyorum. Bir kutu içinde duruyorlar ama kutu orta boy ve sığmıyorlar malesef, ayrıca renklerine göre falan ayırmak istiyorum çünkü kutunun içinde hepsini göremiyorum. Renklerine göre ayırmak için nasıl bir düzenek oluşturmalıyım, kutuyu nereden temin edebilirim, nasıl bir şey olursa hem şık hem kullanışlı olur. Sizlerin fikirlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

 Ojelerim bu kadar. Bir süre oje almayıp bunları bitireceğim. Zaten kozmetik diyetine girmiş bulunmaktayız :))

Flormar kırmızı matte :) bunu da gece çektim ama işaret parmağıma sürerken diplere bulaştırdım. Galiba bunlar için kalemler varmış ama ben görmedim :// Ne kadar uzak kalmışım baĞzı şeylere.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar, fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var.

4 yorum:

  1. Kuzum standlar sephora Mağazası'nda satılıyor sanırım tam bilmiyorum aslida ama Kuafor malzemeleri satan yerde böyle seyler bulabilirsin ya da netten Kuafor malzemeleri yaz gugul amcaya :) çıkan sitelere bi göz at derim
    Oje düzeltici kalem essence de var 8.90 kendi başlığı haricinde 3 yedek başlığı var ben alali baya oldu ilk başlık kurumadı daha değiştirmedim bile
    Çok güzel is görüyor kesin al memnun kalırsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oje düzeltici uygun fiyatlıymış süper diyorsan süperdir :)
      Sephoraya bakacağım. gugulu sevmiyorum :((

      Sil
  2. Canım ikea da var büyüklü küçüklü çok hoş.Oradan temin edebilirsin. Ben hepsini bir sepette muhafaza ediyorum çok ta rahat oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ıkea da sepet çok ve ıkea bana yakın olmasına rağmen üşendim gitmeye.

      Sil