7 Ağustos 2013 Çarşamba

SON İFTAR

HAMAMÖNÜ - ANKARA

Selamlar :))

İş yerinden arkadaşlarla iftar yaptık,Ramazan ayı bitmeden toplanalım dedik. Aslında benim çalışma grubumun da aynı gün yemeği vardı ama ben annemin çalıştığı servisin yemeğine katılmayı tercih ettim. Ankara'da olanlar bilirler Altındağ İlçesinde Hamamönü diye tarihi bir yer var. Son yıllarda Ankara'da Ramazan ayında yıldızı parlayan mekanlarla dolu. Ankara'nın eski mimarisiyle aslına uygun restore edilen evler ve dükkanlar var. Orada bir konakta iftar yaptık.


Benim olduğum taraftan masamızın görünüşü. Herkes kola içerken ben ayran içtim, onu da söyleyim. Sağlıklı yaşıyorum ya hani!
Annem yemeğini beklerken bana bu şekilde gülümsedi..
Ve ben. Tatil bronzluğumu atamadım henüz. Ortalıkta kara fatma gibi böceği dolaşıyorum.. Saçları da siyah yapınca çirkin oldum galiba :// beğenmedim kendimi fotoda..
Yemek gelmedi ezan okunmadı telaşı vardı şu kareyi yakalarken..
Çocuk her yerde çocukmuş :)) elinde rüzgar gülü gece boyu onunla oynadı.
İnsanların gülümsemesi, anlık dertlerini unutması çok hoş.. Bu ikisi hala yeğen, bende çocukluğumda yada şimdi halamla bir yere gidince çok mutlu olurdum.
Bu kardeşlerin efendiliğine bayıldım. Erkek kardeşin ağabey edasıyla takılması da gülünecekler arasındaydı benim için.




böyle güzel bir iftar yaşadık. Yemekten orayı gezdik, Hacivat-Karagöz izledik, Ebru sanatını yapmaya çalıştık, eğlendik güzel vakit geçirdik. 
Hamamönündeki restoran ve konaklara yılın her günü gitmek serbest :)) bu güzel ortam için illa Ramazan olmasına gerek yok.

Allah, hepimize seneye tekrarını eksiksiz şekilde nasip etsin ailemiz ve yakınlarımızla beraber. Amin

4 yorum:

  1. Senacığım bu nasil bir güzellik öncelikle maşallah diyeyim saçların da harika kıyafetine bayıldım makyaj da on numara olmuş.. annen ne kadar güzel bir kadın ona da maşallah demem lazım..:))
    Allah oruçlarınızı kabul etsin. Hamamönüne annemler geçenlerde gittler ben gitmedim ama bir daha ki seferine gideceğim inşallah..
    Ben de senin ve annenin bayramını kutluyorum Allah daha nice bayramlara erişmeyi nasip etsin güzel arkadaşım çok çok öpüyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) canım teşekkür ederim. Sen ve kızında çok güzelsiniz. Allah hepimize sevdiklerimizle tekrarını nasip etsin..

      Sil
  2. cok şık cıkmıssın afiyet olsun bir Ramazan daha gecti:)
    mutlu bayramlar dilerim:)

    YanıtlaSil