2 Ağustos 2013 Cuma

GÜNÜN OJESİ

NE SÜRDÜM?


Selamlar :))

Sabah yine uyanmak istemedim. Uyku çok tatlı bir şey. Oysa işe başlayalı bugün henüz 3. gün ama sabah 06.00 da kalmak zor geliyor..Neyse ki bugün cuma ve yarın uykumu alacağım (şimdi böyle düşünüyorum ya yarın sabah 7 de uyanırım)
Bir önceki gün Flormar Matte Kırmızı sürmüştüm ve akşam eve gittiğimde tırnak uçlarımdan biraz gitmişti. Bu sorun Golden Rose Mat seride beni çok rahatsız etmişti çünkü sürdükten bir kaç saat sonra bile tırnak uçlarımdan oje soyuluyordu, evdeyim elim suya girmemiş bir bakıyorum tırnak ucumda oje yok! Flormar Matte serisi daha dayanıklı. İş yerinde kullandığım dezenfektan ve sürekli el yıkama illeti ojelerimi soyuyor :// Kahrolsun baĞzı dezenfektanlar :))


 Evde miskinlik ederken, asetonla oje çıkartıp ve yerine yenisi sürmek zor geldi. Bende sünger baskı yapayım dedim. İyi kide demişim. China Glaze ojelerden yeşil simli olanı süngerle baskıladım :) ve çok hoşuma gitti.
 Sizce nasıl olmuş kızlar? 

 Renk uyumu hoşunuza gitti mi? 


Sizler sünger baskıda hangi renkleri kombinlemeyi seviyorsunuz?


Buda annemin eli. Ben sürünce 'Sena bana da sür' dedi. Tabi anneyi kırmak olmaz. Annemin tırnağında Flormar Super Shıne serisinden bir pembe var ve üzerine China Glaze yeşil simle sünger baskıladım.

8 yorum:

  1. Çok sevimli olmuşlar. Yeşil simli ojeyi uçlara nasıl uyguladın?

    YanıtlaSil
  2. Selamlar, teşekkür ederim beğendiğine..
    bulaşık süngerinin kenarından kopartıyorum ve ojeyi fırçasıyla süngere sürüyorum, sonra eğer fazla geldiyse onu bir beyaz kağıda hafifçe değdirip ojenin azalmasını sağlıyorum, son olarak süngerdeki ojeyi tırnak uçlarıma değdiriyorum. Youtube de anlatımlı videosu olması lazım. Bende oradan görmüştüm galiba. Umarım düzgün anlatabildim.

    YanıtlaSil
  3. Eve gider gitmez deneyeceğim. Anlatım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. rica ederim. Dene ve blogunda yaz lütfen

    YanıtlaSil
  5. ojeler çok çok cici olmuş ben de deneyeceğim.
    Her ne kadar düzgün bir tırnak şeklim olma sa da yok denmez bunlara :)

    Sizi de beklerim http://matmazeella.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. :) teşekkür ederim ebrucuğum. Dene bende merakla bekliyorum..
    hemen geliyorum..

    YanıtlaSil