11 Temmuz 2013 Perşembe

BEN KİMİM-MİM

İLK MİM :))

Selamlar :)) 
Sevgili özlem ablam beni mimlemiş, bu benim ilk mim deneyimim olacak, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak ortaya.

1) Ben Kimim?
Ben Sena Dursun, 01.05.1987 Ankara doğumluyum.Üniversite mezunuyum ama kpss mağduru olarak başka sektörde çalışıyorum.
2) Blogumun adı nereden geliyor?
Kelebek hastası bir insanım, en çokta küçük renkli kelebekleri severim bu sebeple little butterfly. NypdSena ise biraz tuhaf New York police Department :)) polisleri severim o sebeple bunu tercih ettim.

3)Blog açmaya nasıl karar verdim?
İş yerinde canım sıkılırken nette geziyordum ve bir makyaj blogu gördüm inceledim çok ilgimi çekti. Uzun bir süre bir çok blogu okudum ve bende açayım dedim. İlk bir kaç yazımdan sonra yazmayı bıraktım :/ ama bu yıl dayanamadım bende artık düzenli yazılar paylaşayım dedim ve buradayım :))

4)Neden bu bolg?
Makyaja karşı ilgim var. Makyaj yapmayı çok severim ayrıca,cilt bakımlarına, kozmetiğe, hobi ve el sanatlarına ilgi duyuyorum,bunlarla ilgili yazmak, yorum yapmak ve eleştiri almak hoşuma gidiyor.

5)Kişiliğim?
Görünüşte herkes sert ve ukala olduğumu söylerler tabi bu ön yargıdır! Tanıştıktan sonra hiçte öyle olmadığımı anlarlar. Biraz duygusalım ama işlerime duygularımı yansıtmamaya özen gösteririm,çünkü sulu göz biriyim :)) Zaman zaman kişilik bozukluğu sergilediğim de olur,tabi bu ayrı psikiyatrik değerlendirme yazısı :))

6)Hoşlandıklarım?
En çok kitap okumayı ve Türk kahvesi içmeyi seven keyifli sohbetler etmekten hiç çekinmeyen biriyim.Bir çok bayan gibi gezip tozup alışveriş yapmaya ayrı bayılırım.Kış aylarında sinemaya gitmek,yaz mevsiminde açık havada takılmaktan hoşlanırım.Ve son olarak tabi ki spor ve pilates.

7)Hoşlanmadıklarım?
İşime burnunu sokan ve ukala bir tavırda konuşan insanlardan hiç hoşlanmam.

8)En sevdiğim makyaj malzemem?
Bunu ayırmak benim için çok zor ama sanırsam rimellerimi ayrı bir seviyorum.

9)Çantamda olmazsa olmazım?
Makyaj malzemelerim. Çünkü sabah makyaj yapmayı istemesem bile gün içinde karar değiştirip makyaj yapıyorum.

10)En son okuduğum kitap?
Özlem ablamın yollamış olduğu Karanlıkta Mum Işığı / Afet Akyol


Ve bu mim ;
http://hazioz.blogspot.com/

arkadaşıma benden gelsin..

6 yorum:

  1. Canım benim kıyamam.. Çok çok teşekkürler ediyorum Senacığım.. Böylece birbirimizi daha yakından tanımış oluyoruz ne kadar güzel..:))
    Fotoğrafta da bir harika çıkmışsın maşallah..:))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir mim okuduğumuz blogların yazarlarını daha yakından tanıma fırsatı yakalıyoruz. Bende kelebekleri çok severim bi arkadaşım ise acayip korkuyor nedendir bilinmez :)
    Üni. mezunlarının KPSS gibi salak bir sınav yüzünden işsiz kalmaları yada farklı işlere yönelmesi çok acı .... beni mimlediğin için çok teşekkürler en kısa sürede yazacağım.
    sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kelebekten korkmaya Kelebek Etkisi diyebiliriz :))

      Sil