29 Haziran 2013 Cumartesi

CLINIQUE

CİLT BAKIMI CLINIQUE İLE 

Selamlar :) Cuma akşamı iş çıkışında yıllardır dostum olan arkadaşım Nurten'e uğradım, Nurten güzellik uzmanı ve işinde bence 1 numara. Kaşlarımı aldırdım sohbet ettik Türk Kahvemizi içip başka bir müşteriye fal baktırdık.Nurten'le dükkandan çıkıp dolaşırken bir kozmetik mağazasına girdik, orada ben ürünlere bakarken birden arkadaşım 'artık bunlar bizim yaşımıza uygun değil, daha iyilerini kullanmalısın' diyerek bende bir şok etkisi yarattı. Bizde YKM kozmetik bölümüne gitmeye karar verdik. Yanımda beni seven ve güveneceğim bir güzellik uzmanıyla alışveriş düşüncesi bana çok sıcak geldi.
Bakalım neler almışız..

 Burada ürünleri toplu gösterdim.Şuan için cildimin ihtiyacı olan ürünler yıkama jeli ve maskeydi. Tonik sürmeyi çok sevmiyorum  ve nemlendiricim var onları eledim.
  • clınıque liquid facial saop mild
  • clınıque anti-blemish solutıons
  • clınıque repairwear intensive eye cream
  • clınıque lash building primer maskara bazı ve maskara


 CLINIQUE LİQİD FACİAL SOAP MİLD: Kuru ve karma ciltler için geliştirilmiş yıkama jeli, T bölgesi yağlıya dönük cildin ihtiyaçları doğrultusunda cildi nazikçe temizlemek için formüle edilmiştir diyor ürün açıklamasında. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılması öneriliyor.
 CLINIQUE ANTİ-BLEMİSH SOLUTIONS: Doğal içerikli kil maskesi, sivilceleri iyileştirip,yenilerin çıkmasını engelliyor. Haftada 1 kez duş sonrası göz çevresi hariç, yüzümüze sürüyoruz ve 15 dakika sonra ılık su ile yıkıyoruz.Tıkalı gözenekleri temizliyor ve cildin fazla yağını kontrol ediyor. Dün akşam duş sonra kullandım ve cildim daha ilk kullanmada sağlıklı bir şekilde ışıldıyordu.
 CLINIQUE REPAİRWEAR İNTENSİVE EYE CREAM: Göz çevresindeki yaşlanma belirtilerini ve mimik kırışıklıklarını düzeltmeye yardımcı bir ürün. İçeriğindeki E ve C vitaminleri ile cildi korur. Sabah akşam olmak üzere mercimek kadar küçük bir parçayı göz çevreme sürüyorum.Makyaj altında kullanılabilir.


 LASH BUILDING PRİMER MASKARA BAZI VE MASKARA: Bu ürün çift taraflı beyaz tarafını maskaradan önce sürerek kirpiklerin bakımını yapıyor ve rimelin kirpikte uzun süre kalmasını sağlıyor.

 Siyah tarafın fırçası bu şekilde. Bugün makyajımda kullandım ve gayet memnun kaldım sonuçtan. Zaten bu aralar clınıque maskaralara kafayı takmış durumdayım.

 25 TL 'ye aldım indirimden bu rimeli :)
YKM' de bir çok markada ve üründe %50 indirim vardı. Tek olarak fiyatları hatırlamıyorum.

10 yorum:

  1. üniversite yıllarımda temizleme jeli, nemlendirici ve toniğini çok kullamdım hala toniğini kullanıyorum çok güzel hepsi :)
    bazen kampanya yapıyorlar ya bi denk gelse alıcam hepsinden sevgiler,http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam hazelciğim :) tonik ve nemlendirici almadım şuan elimdekileri bitirmem lazım, ama benimde aklımda..

      Sil
  2. clınıque urunlerini bende kullanmıstım memnun kaldım, sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bazı ürünlerini kullanıyordum ama bakalım bu sefer ilk ciddi bakım olacak :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım.Umarım memnun kalırsın.Ama kaliteli bir marka olduğu için seveceğini tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ürünler bunlar. Hemen YKM'ye uğramam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya süper indirim yapmış YKM bir çok markada ayrıca bir göz atmakta fayda var :)

      Sil
  5. Gule gule kullan. Bende bir clinique sevdalisiyim bildigin uzere. Her urununu ayila bayila kullaniyorum :)

    YanıtlaSil