19 Haziran 2013 Çarşamba

BİTTİLER..

NELER BİTMİŞ?

Herkese selamlar..
 Nelerin dibini görmüşüz bir bakalım..Çok fazla kozmetik yada krem bitirmemişim :)

  •  Olive Çilekli Vücut Losyonu 
  • Oriflame Pure Skin Siyah Nokta Temizleme Jeli
  • Deo Tak Koltuk Altı
  • La cremera Body Scrub


 Bu vücut losyonunu bir alışveriş sırasında, bilmem kaç liralık alışveriş yapana 2 Tl karşılığında almıştım. Bir daha bedava deseler almam. Şişe pompalı değil avucunuza dökerek alıyorsunuz ya çok geliyor ya hiç gelmiyor, sürünce cildim emmiyor. Bir daha asla..

 Oriflame ürünlerini çok kullanmam ama bunu arkadaşım Tuğba'nın ısrarıyla aldım. Siyah noktalarıma bir etkisi olmadı :) bir daha almam, sadece yüzümü bununla yıkarken bir ferahlık hissediyordum o kadar, yani bu üründe tekrar alınmayacak. Bir arkadaşım bu serinin toniği güzel diyor belki onu alabilirim.
 Body scrub nisan ayı vanilya kutusundan gelmişti. Limonlu kokusuna bayılmıştım. ürünü tekrar sipariş ettim. Kaşıkla ürünü almak bana çok eğlenceli geldi, ve duştan sonra cildim ipek gibi oldu. Şiddetle tavsiye :))
Yıllardır kullandığım bir ürün, canım babam sayesinde tanışmıştım bu ürünle. Duştan sonra Koltuk altına sürüyoruz ve 1 hafta etkili yani her banyo sonrası kullanmaya gerek yok. Ter kokusunu engelliyor, sürekli yedeği mevcut.

10 yorum:

  1. güzel bir post olmuş emeğinize sağlık.Siyah nokta konusunda ben de dertliyim; sebamed in clear face sabununu kullanıyorum bu aralar.biraz azaldı gibi gibi:)) benim bloguma da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) geliyorum hemen.. sebamed denemedim ergenlikte kullanmıştım sabunu :)

      Sil
  2. deo tak yorumun dikkatimi çekti özellikle yaz aylarında kullanılması gereken bir ürün 1 hafta etkili olması da süpermiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bir dene bakalım, umarım memnun kalırsın..

      Sil
  3. Gelsin yeniler :) Deo tak'ı ben de merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tavsiye ederim bir deneyin bakalım çok çeşitleri var size uygun olanı seçin ve bakın bakalım hoşunuza gidecek mi?

      Sil
  4. Deo tak benim de farovim! Bana da beklerimm :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba :) çok cici bi blogersınız; ilk izlenımlerim bu yönde .Bende ter sorunuyla fazlasıyla uğraşıorum bu deotak adlı ürünü nerelerden temin edebilirim .Yardımcı olabilir misiniz ?
    Bu arada bloguma da beklerim :)Kucak dolusu sevgiler :)

    http://senistiyorruj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam merveciğim, umarım gözünde hep cici kalırım :) Deotak kozmetiklerde ve eczanelerde var. Hemen geliyorum bloguna..

      Sil