2 Haziran 2013 Pazar

ANKARA'DA POLİSİN SERT MÜDAHALESİ

MARJİNAL GRUP MU?

Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar çok üzücü. Ankara direniyor ve direnişe devam edecek gibi gözüküyor. Cumartesi günü  arkadaşlarla destek olmak için kızılaya gittik. Tam bir şenlik havası vardı slogan atılıyor marşlar söyleniyordu, saat 13.55' de polis uyarı yapmadan, müdahale edeceğiz demeden birden toma aracıyla su sıkmaya, biber gazı atmaya başladı. Polisin uyarı vermeden göstericilere müdahale etmesi demokrasiye aykırı, diktatörlük işi.
Ankara valisi ve Ankara il emniyet müdürü kendi koltuklarını korumak için, polis memurlarını maşa gibi kullanıp sivil halkın üzerine göndermiştir. Orantısız güç kullanan polis bunların vebalini kime karşı verecektir? cumartesi günü olay yerinde olmasam 'marjinal gruplar ortalığın içine etmiş' derdim, ama ben orada gözlerimle gördüm polis uyarı vermeden gaz attı,su sıktı ve daha sonrasında marjinal diye tabir ettiğiniz grupların saldırısı başladı. Gerçekten savaş alanı gibi oldu kızılay..
Polislerimiz hükümetin değil, halkın yanında yer almalıydı. Ankara Çevik Kuvvet cuma sabahından beri görevde izinler kapalı, müdürler dahil eve gitmiyor, bu durum hoş mu? Onlarında bir ailesi evde bekleyenleri var. Bazı kişilerin kibiri yüzünden vatandaş polise düşman oldu. Polislerimize bu emirleri verenler cezalandırılmalı, halkı polisle karşı karşıya getirenler cezalandırılmalı.
Diyorlar ki kamu malına zarar verdiler.. Ben bu davranışı onaylamıyorum milli servetimize sahip çıkıp korumalıyız ama şu var bir de, sen benim vergimle tomalara su ve benzin dolduracaksın, helikopterlere benzin doldurup üzerimden biber gazları atacaksın sonrada milli servet diyeceksin. Devlet biraz da benim vergimi asfalt için, yol için kullansın.
her yaştan insan destek veriyordu.

Türk bayrağımızla gelmiştik.


polisimiz arkamızda sırtımız yere gelmez diyorduk..

ama ne olduysa birden polis müdahaleye başladı.
bu fotoları ben cumartesi günü telefonumla çektim. Polisin müdahalesinden sonra telefonu tekrar elime alamadım savaş alanı gibi olan yerleri görüntüleyemedim ama bir çoğunuz sosyal medyada görmüşsünüzdür. Bu halk bunları haketmiyor ve olay artık bir ağaç değil, diktatör rejime bir direnişe döndü ve direnenler 'çapulcu, ayyaş!'

6 yorum:

  1. Olanlar gerçekten çok üzücü. Emniyet mensubu diyoruz... Halkına saldıran, vatandaşının kafasına gerçek mermi sıkan, vatandaşını panzerle ezen, tarihi geçmiş biber gazlarını sıkan, portakal gazıyla müdahale eden kişi kimin emniyetinden sorumlu, hangi emniyet?

    Maşalarıyla, yandaşlarıyla, maymunlarıyla kabadayılığına bir süre daha devam ediyor diktatör. Bugün bir arkadaşım yazmış, "Sevgili tayyipçiğim taksime gel de şu avm yi yapmak istediğin yeri bizzat göster bakayım ben tam anlayamadım." diye çok güldüm. Halkın karşısına yağdanlık kanallar dışında bir yerde çıkmaya cesareti varsa, çıksın:)

    YanıtlaSil
  2. Duyarlılığın için çok teşekkürler ve cesaretin için tebrikler Senacım.

    YanıtlaSil
  3. Emniyet artık halk için değil hükümet için var, cemaatin copları ve imamın ordusu çok yerinde bir tabir. ben teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
  4. Hepinize geçmiş olsun, normal halka bile marjinal grup (o da ne demekse) süsü vermeye çalışarak kurtulacaklarını sanmasınlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün kızılay milli müdafaa caddesinde mitinde işçi partisinin aracı vardı, araçatan gelen anons :' aramıza ülkücü kardeşlerimiz geldi, hoş geldiniz.' bu mudur marjinallik?

      Sil
  5. It's in point of fact a great and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

    Feel free to visit my weblog: anket doldur para kazan cnn

    YanıtlaSil