29 Mayıs 2013 Çarşamba

GÖZ ÇEVRESİ ve CİLT KREMİ

OLAY & LOREAL

Herkese selamlar :) bugün sizlere cilt kremi ve göz çevresi kremi hakkında bilgi vereceğim. Umarım ilginizi çekecek ve işinize yarayacak bilgi verebilirim..
LOREAL YOUTH CODE
Benim cildim karmadan yağlıya dönük burun bölgem de siyah noktalarım var yanaklarım kuruyor ama öyle pul pul kuruma değil yani yağlı bir cilt, ama o kadar cilt yağıma karşılık göz çevrem kuru hatta kupkuru.
20'li yaşlarımın başında loreal 3 etkili göz çevresi nemlendiricisi kullanıyordum ama artık bana hafif geliyor çünkü yaşım 26 oldu :) Göz çevreme şu aralar lorel youth code sürüyorum nispeten daha iyi geldi en azından uzun süre göz çevrem nemli kalıyor artık, ee bunda içtiğim o suyun da etkisi vardır galiba ve arada clınıque kremlerimi de uyguluyorum:) Kremler oluşmuş derin çizgilerde başarılı olmaz ama oluşacak kırışıklığı geciktirebilir bu sebeple düzenli kullanım şarttır.
 kremin kutusu bu şekilde, bir çok arkadaşımız hijyen açısından pompalı şişe tercih ediyor ama benim için çok sorun değil.

 OLAY ESSENTIALS ACTIVE HYDRATING
 Diğer bir ürün ise olay marka cilt nemlendiricisi. Olay markasının bir çok ürünü çok güzel ve seviliyor bence de çok güzel kaliteli ve uygun fiyatlı bir marka. Yurt dışında da çok popüler bir markaymış ABD' de ben öyle duydum yani. Benim cildim karmadan yağlıya dönük olduğu için krem araştırmalarım sonucunda bunu alıp denemek istedim ve çok memnun kaldım şuan 2.kutuya geçtim sabahlarımı ve akşamları yüzümü yıkayıp temizledikten sonra sürüyorum ve cildim harika nemleniyor. Özellikle sabah sürdükten sonra makyaj yapmaya bayılıyorum çünkü hafiften cildim ışıldıyor parıl parıl oluyor gibi geldi. Kız kardeşim de sağolsun benden izinsiz her sabah sürmüş dibini getirmiş ve o da çok memnun kaldığını söyledi, neyse ki kendisi temmuz da evlenecek ve o sebeple sesimi çıkarmadım kullansın :) hiç sevmem eşyalarımın kullanılmasını.
Neyse tekrar kreme dönersek bu krem jel yapısı sayesinde ve içinde parfüm olmayışıyla cilde zarar vermiyor. Provitamin B5 ve özel bileşenler içerdiğinden cilt dokusunu düzgünleştireceğini söylüyor tabi bunun için etkili bir ve düzenli bir cilt bakımı gerekli.. Hanımlar cildimizi ihmal etmeyelim. Her gün sabah ve akşam temizlemesi  ve nemlendirilmesi gerekli. Cilt ihmale gelmez bence..
 Benim gibi karma yağlı cilde sahipseniz tavsiye ederim, ama herkese aynı etki olmayabilir iyi araştırmak lazım ve serinin hassas ve kuru cilt için olanları da var bir göz atın derim. Fiyatlarını şuan tam hatırlamıyorum ama uçuk rakamlar değildi.

8 yorum:

  1. Bende göz kremi kullanmaya bu yıl başladım 86 doğumluyum bende sanırım zamanı geldi :)
    OLAY yurt dışında gerçekten beğenilen bir ürünmüş burada da sevenleri var ama ben bir türlü ısınamadım bu markaya henüz hiç bir ürününü kullanmadım ama almaya elim varmıyor nedense !!
    Şu anda eh işte idare eder tarzı bir ürün (ANEW CLINICAL GÖZ KREMİ) kullanıyorum memnunmuyum bilemiyorum :)) Bitince clinique all about eyes almayı düşünüyorum :)
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili hazelciğim, clınıque şiddetle tavsiye edilir, ama loreal de göz kremlerinde bana göre başarılı.
      Olay markası ise gerçekten çok güzel ben bir zamanlar toniğini kullanmıştım memnun kaldım ve şimdi de göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum, suya dayanklı makyaj için ideal

      Sil
  2. Çok faydalı bi yayın olmuş cilt temizliği için hangi ürünleri tavsiye ediyorsunuz sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cilt temizliğim için bioderma ürünleri kullanıyorum, yazısı yarın gelir o zaman

      Sil
  3. Sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Olay'in nemlendiricisini bende kullanmıştım özellikle yazın çok iyi oluyor :)

    YanıtlaSil