17 Mayıs 2013 Cuma

CLINIQUE

clinique eye :)

Herkese bol güneşli bir sabah bir dilemek isterdim ama ne yazık ki Ankara'da hava parçalı bulutlu yine :/
Neyse biz yine de gülümseyelim mutlu olalım.. :D
  • clinique all about eyes benim favori göz çevre kremlerindendir. Göz çevreme sürdüğüm anda cilt tarafından emilme hızı ve sonrasında bıraktığı kadifemsi his benim için artı bir özellik ve idda ettiği gibi mor halkalarımın görüntüsünü azaltıyor.
  • clinique all about serum bu serum da ucunda ki halka sayesinde gözeferahlık veriyor, sürdükten sonra göz altımda ıslaklık bırakıyor ama rahatsız edici değil, zaten cilt hemen emiyor ve bu iki üründe tüm cilt tipleri için uygundur.
  • clinique göz kalemleri makyajın vazgeçilmezleri göz kalemleridir bir çok kadın için, ben ne kadar siyah kalemi çok sevmesem de clinique kalemlerini kullanıyorum. Herkes de aynı değildir ama benim cildim yağlı olmasına rağmen akma yapmadı ve ben kalemlerinden memnun kaldım.
  • clinique high impact  maskara / clinique high lengths maskara Benim kirpiklerim sık ve uzun ve rimel konusunda hiç sorun çekmiyorum ve clinique rimellerini de severek kullanıyorum. Akma ve bulaşma olmuyor renk verme ve kaldırma konusunda da usta.
ve sizlere bir dip not: kirpik kıvırma makası kullanmayın. 


ben bu seti buradan tık  satın almıştım          
fiyatı da 59 Tl. ve çok memnun kaldım. Ürünlerin hiç birinde parfüm yok ve kimyasal da yok denecek kadar az. Ama cilt tipinizi bilerek kullanmanız lazım belki size alerji yapabilir.
         

 kremin yapısı yoğurt gibi.. :)
kalemlerin sürümü kolay ucu yumuşak..

ucundaki bilye göze serinlik katıyor.

           hepinize iyi günler :))                      

4 yorum:

  1. clinique'in kötü bir ürünü yok sanırım :)
    Bende bu siteden 3 lü krem ve tonik setini alacaktım tabikii stoklarında kalmamış inşallah yakında gelir. Güzel günlerde kullan aldıklarını.
    all about serumu merak ediyorum belki alırım bende :)
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de yok ama bazı forum sitelerinde alerji sorunu yaşayan kadınlara denk geldim. Takip siteyi canım çünkü online satış sitesi sahte ürün yoktur.

      Sil
  2. Yine bilgilendirici ve keyifli bir yayınla karşı karşıyayız bloğuma ziyaretinizi dört gözle bekliyorum paka paka:)))

    YanıtlaSil