6 Kasım 2020 Cuma

Aroma Caviar Cilt Bakım Kremleri

Selamlar :)) Bu yazıda sizlere uzun zamandır denediğim ve hakkında fikir sahibi olduğum bir krem serisinden bahsedeceğim. Aroma Caviar Cilt Bakım Kremleri. Yabancı bloglarda çok sık gördüğüm bir marka olan Aroma Caviar Serisi Ayışığı Organik Sitesinde satışa sunulunca hemen denemek istedim bende. 

Aroma Caviar serisinde ürünlerin içerisinde havyar özü var. Bulgaristan menşeili bir marka, hayvanlar üzerinde test yapmıyor. 


Aroma Caviar Cilt Bakım Kremleri

Havyarlı Göz Kremi, göz çevresinde bulunan kaz ayağı çizgileri ve yorgun göz çevresini canlandıran bir krem. Kuru göz çevremi nemlendiriyor, pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. İçerisinde bulunan hayvar özleri yanı sıra A ve E vitaminleri cildi besliyor. Havyarlı göz kremi kullanmak isteyenlerin mutlaka bakmasını öneririm. 

Aroma Caviar Cilt Bakım Kremleri


Aroma Caviar Gece ve Gündüz Kremi içerisinde bulunan havyar özleri ve hafif yağsız dokusuyla cildi besleyen, ince çizgi görünümünü azaltan bir krem. Gündüz kreminin içerisinde SPF 15 var. UVA ve UVB ışınlarının olumsuz etkisinden cildi koruyor. 

Aroma Caviar Cilt Bakım Kremleri

Havyar kremi kullandığımdan beri, sabahları cildim daha sıkı ve pürüzsüz görünüyor. Makyaj yapmadan bile ışıl ışıl sağlıklı bir tene kavuştum. En iyi havyarlı krem için Ayışığı Organik sitesine bakabilirsiniz. Antioksidan etkili kremleri makyaj altına kullanabilirsiniz. 

 

1 yorum: