Sağlıklı beslenmeye yönelme son yıllarda önemli ölçüde arttı. Yersu Gıda tarafından kendi tesislerinde üretilen Türkiye’nin ilk atıştırmalık kuru eti Zulu, hem atıştırmayı seven hem de sağlıklı olmak isteyenlerin çantasında, arabasında, teknede, uzun yolda, kampta, dağda yanından ayırmayacağı bir ürün…
Yüksek besin değeri ve çok düşük yağ oranı ile Amerika’da sağlıklı atıştırma ürünlerinin başında gelen beef jerky / ve yolda uzun süre zaman geçiren, hem atıştırmayı seven hem sağlıklı beslenmeyi hedefleyen kişiler için birebir. Bunun dışında yüksek protein içerdiği için sporcular; hafif, pratik ve yemeye hazır olduğu için dağcılık, trekking sporuyla ilgilenenler; tekne seyahati ve kamp yapmayı sevenler için Zulu Atıştırmalık Kuru Et pratik bir çözüm.
Zulu Atıştırmalık Kuru Et 0 karbonhidrat ve çok az yağ içeriyor. 40 gr’lık paketlerde
satışa sunulan Zulu Atıştırmalık Kuru Et 4 gr yağ, 108 kalori içermesine rağmen
56 gr. protein içeriyor. Zulu, dehidrasyon yönetimiyle etin içindeki suyun
tamamını alındığı için diğer kuru et diye tabir edilen ürünlerden ayrılıyor.
Tüm bu özelliklerinden dolayı hedef kitlesi çok geniş olan Zulu’yu 18-50 arası erkek ve kadınlar beslenmelerinde
tercih ediyorlar kuru etin Türkiye’de ilk
üreticisi olan Yersu Gıda’nın Atıştırmalık Kuru Eti Zulu, uzun saatler çalışan, trafikte.
Türkiye’nin ilk
ambalajlı kuru eti Zulu benzin istasyonları, market ve şarküteriler, hastane ve
üniversite kafeleri ve spor salonlarında satılıyor. Original,
BBQ ve Acı BBQ olmak üzere 3 çeşidi bulunan Zulu şu anda İstanbul, Ankara,
İzmir, Antalya, Bodrum ve Trabzon’daki satış noktalarında satılıyor. Türkiye’nin her noktasına da ekstra bir ücret
talep etmeden kargo ile gönderimin yanı sıra internet üzerinden de sipariş
verilebiliyor.
Zulu
Atıştırmalık Kuru Et hakkında:
Türkiye’nin ilk ambalajlı kuru eti Zulu’yu üreten Yersu Gıda
kurucusu Hande Altay ve Genel Müdürü Orkun
Kurucu, yurtdışı seyahatlerinde gittikleri her yerden yanlarında kuru et
taşıdıklarını söylüyorlar. Aktif spor yaşamları olan Altay ve Kurucu kuru etten
daha sağlıklı bir atıştırma ürünü olamadığını öğrenince de Türkiye’de de
üretimine karar vermişler.
Kurutulmuş
et, geçmişte de hem Türk kültüründe hem de diğer kültürlerde bastırma, biltong,
kadit gibi isimlerle üretilip, severek tüketilmiştir. Zulu kuru et, lezzetli
bir atıştırma ürünü olmasının yanı sıra benzersiz bir protein kaynağı olup,
sağlıklı beslenme ve spordan sonra beslenme için, sporcuların protein
ihtiyaçlarını karşılamak için de ideal bir üründür.
Teşekkürlerimizle…
merhabalar, çok güzel anlatmışsınız hemen alıp denemek istiyorum..
YanıtlaSilTeşekkür ederim :)
Siloğlum tadını beğendi bizde testi geçti yani :-))
YanıtlaSilBende sevdim :)
SilIlginç bir ürün. Ben pek etçi degilim ama et seven arkadaslar için pratik bir çözüm.
YanıtlaSilPratik ve güzel bir ürün bence de :)
Silaaa hemen deniycem. şeye benziyo o zaman. hani macarların var yaaa böyle salam gibi bi et kesip kesip yiyorlar ah nefis bişi o yaaa. severim bunu ben. et sevmesem de deniycem. ben otçu sebzeciyim. bakalım tadı nasıııl :)
YanıtlaSilUmarım beğenirsin ama bir insan nasıl otçu olabilir arkadaşım :)
SilVejetaryen olmasam denerdim ama belki eşimle annem için alırım sever onlar:)
YanıtlaSilBakalım sevecekler mi? Benim annem yemeye cesaret edemedi
Sil