6 Haziran 2014 Cuma

ORIFLAME’DEN BABALAR GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİMLER

ORIFLAME’DEN BABALAR GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİMLER



 Babanıza sizin için ne kadar özel olduğunu Oriflame parfümleriyle hissettirin... Dünyanın en büyük kozmetik gruplarından Oriflame, erkek serisinin en seçkin dört kokusunu Babalar Günü’ne özel indirimlerle satışa sunuyor. Ultimate, Giordani Man, Signature veMen's Collection Dark Wood parfümlerinden biri mutlaka bu yaz “babanızın favori kokusu” olacak.
3 milyondan fazla bağımsız satış danışmanıyla 60 ülkede hizmet veren Oriflame, bu anlamlı günde babalarınızı unutmadı. Hem şık hem de özel bir hediyeyle babalarını sevindirmek isteyenleriçin birbirinden çarpıcı parfümler Oriflame Haziran Kataloğu’nda ve oriflame.com.tr’de sizi bekliyor. Bu yıl 15 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü öncesinde Oriflame, tüm erkek parfümleri ve erkek parfüm setlerinde haziran ayı boyunca geçerli olmak üzere çok özel indirimler yaptı.

oriflame signature


Modern ve bakımlı babaların tercihi

Oriflame, stili olan ve karizmasından ödün vermeyen babalar için dört seçkin parfüm öneriyor. Zengin zarafetin kokusu Giordani Man, “modern ve bakımlı” babaların tercihi olacak. Babalar Günü için ideal bir hediye seçeneği olan Giordani Man, sıcak sandal ağacı, misk ile kehribarın karakterize edilmiş kokusunu;portakal çiçeği yağı ve bergamotun karabiber ve marin akortlarıyla bir araya getiriyor. Normalde piyasada 79.90 TL’ye satılan bu nadide koku, Babalar Günü’ne özel 59.90 TL’den satılıyor.

“Benim babam karizmatik ve yaratıcı”
Odunsu ve meyvemsi kokusuyla Signature, “Benim babam karizmatik ve yaratıcı” diyenlerin tercih olacak. Orjinalliğini armuttan, yaratıcılığını hindistan cevizinden, şıklığını vetiverden alan “Signature” yaratıcı ve özgün kişiliğin çarpıcı kokusu. Tutkulu ve ateşli bir kokuya sahip olan “Ultimate” ise kendine güvenen erkeklerin favorisi. Hindistan’da yetişen timut biberinden egzotik meyveler ve limonla karıştırılarak elde edilen bu özel koku, 79 TL yerine  sadece 44.90 TL.
Gayak ağacının gizemli havası

Samimi ve erkeksi notalarla donatılan “Men's Collection Dark Wood”ise egzotik bir babalar günü hediyesi olacak. Gayak ağacının baştan çıkarıcı havasıyla bezeli bu özel parfümünHaziran ayına özel 49.90 TL yerine 32.90 TL. En uygun fiyat seçenekleriyle Babalar Günü indirimlerini kaçırmamak için vakit kaybetmeden http://tr.oriflame.com adresine girin ya da size en yakın Oriflame satış danışmanızla görüşün. Zengin parfüm seçeneklerinden en uygununu seçerek babalarınızımutlu edin. 
*Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder