30 Temmuz 2019 Salı

Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri


Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri
Çocuklarda bot seçimi ayak sağlığı için oldukça önemli ve hassas bir konudur. Ayak anatomisine uygun bir modele sahip olmasının yanı sıra, su ve hava geçirmemesi de botun kalitesini gösteren bir parametredir. Yaşadığınız bölgenin iklimine ve çocuğunuzun yaşına uygun modelleri tercih etmenizin; çocuğunuza daha konforlu bir kullanım sağlayacağını unutmamalısınız. Kışlık botlar, doğa yürüyüşlerine uygun modeller, binici modelleri, trekkinge uygun modeller, spor amaçlı kullanıma uygun modeller veya günlük modeller olarak sınıflandırılabilir. Ancak hepsinde temel amaç, ayakların soğuk hava ve su ile temasını keserek vücut sağlığının korunmasıdır. Bunun yanı sıra günlük aktivitelerin kısıtlanmaması ve hareket kolaylığı sağlaması da ayrıca önemlidir.

Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri
Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri

Çoğu ayakkabı ve bot üreticisinin ortak düşüncesi, üretilen modellerde çeşitliliğin esas sayılması yönündedir. Bu sebeple modellerin bir kısmı bileği kavrayıp bileğin hemen üzerinde biterken diğer bir kısmı da bilekten biraz daha yukarıda son bulmaktadır. Fermuarlı, bağcıklı, düz veya bantlı modeller gibi seçenekler arasından çocuğunuzun kullanımına en uygun modeli seçebilirsiniz. Çocuk bot modelleri seçiminde Kinetix koleksiyonlarından faydalanabilirsiniz: 



Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri
Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri

Erkek Çocuk Bot Seçimi
Özgürce hareket etmeyi seven minikler için soğuk kış günlerinde hem ayaklarını sıcacık tutacak hem rahat hareket imkânı sağlayacak erkek bot modelleri tercih edilmelidir. Söz konusu minikler olunca piyasada değişik renk grupları ve boy imkanları ile arzu ettiğiniz modeli bulabilirsiniz. Özellikle küçük yaş erkek grupları için tavsiye edilen bileği tam kavrayıp rahat yürüme imkânı sağlayan botların seçilmesidir. Yaşça daha büyük olan ve sürekli sportif faaliyetlerde bulunan yaş gruplarına göre bileğin kavranması kimi zaman istenmeyen bir durum olduğundan daha kısa modelleri tercih edebilirsiniz. Erkek çocuk bot seçimini yapmadan mutlaka Kinetix’in sizler için hazırladığı kreasyona göz gezdirin. Linke tıklayarak Kinetix erkek çocuk bot modellerini görebilirsiniz: 




Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri
Çocuklar için En Uygun Bot Modelleri

Kız Çocuk Bot Seçimi
Renkli ruhları, kelebek misali naif hareketleri ile kız çocuklarına uygun olarak üretilen kız çocuk bot modelleri koyu renklerin yanı sıra geniş renk skalası ile kız çocuklarının gönlünü feth etmeyi hedefliyor. Birçok ayakkabı ve bot üreticisi kız çocuklarına yönelik renkli, karakter baskılı ve farklı uzunluklarda botlar üreterek piyasadaki çeşitliliği arttırmıştır. Bu botları hem elbiselerle hem de pantolonlarla rahatça kombin yapabilir, çocuğunuzun şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Üstelik içi ve dışı kürklü, tüylü ürünlerle soğuk kış günlerinde sıcacık zamanlar geçirmesini sağlayarak, üşümesinin ve hasta olmasının önüne geçebilirsiniz. Siz de bot deyip geçmeyin ve modelleri detaylıca inceleyin. Bot seçimini yapmadan önce mutlaka Kinetix kız çocuk bot modellerine göz gezdirin: 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder