15 Nisan 2019 Pazartesi

REVOX BIOTIN VE COLLAGEN ŞAMPUAN

Selamlar :)) Revox markasını uzun zamandır kullanıyorum, bu yazıda sizlere revox biotin ve collagen şampuandan bahsedeceğim. Sıkı takipçilerim bilir ki geç uzayan ve dökülen saçlara sahibim. Saçlarımın ince telli olması da cabası. Saçlarımın uzaması ve dökülmesinin durmasında faydasını gördüğüm Revox şampuanın yeni ve özel bir serisi çıkınca hemen denemek istedim. 

REVOX BIOTIN VE COLLAGEN ŞAMPUAN
REVOX BIOTIN VE COLLAGEN ŞAMPUAN


Her saç tipi için uygun olan bu şampuanın içinde E Vitamini kompleksi var. E vitamini saç diplerinin nemlenmesine yardımcı oluyor ve saçların daha sağlıklı uzamasını sağlıyor. Biotin ve kolajen desteğiyle dökülmenin önüne geçmeyi hedefliyor Kolajen desteği alan saçlarda dökülme azalır. 
ve saçlar daha canlı, dolgun görünür.

REVOX BIOTIN VE COLLAGEN ŞAMPUAN
REVOX BIOTIN VE COLLAGEN ŞAMPUAN

Şimdi gelelim benim deneyimlerime, şubat ayından beri düzenli olarak revox biotin collagen şampuanı kullanıyorum. İnce telli hacimsiz saçlarımda ilk kullanımdan itibaren gözle görülür bir dolgunluk söz konusu. Bu dolgunluk ilk gün çok yoğunken ikinci gün sönüyor. Saçlarımda ağırlık yada yağlanma yapmıyor ve zaten iki gün sonunda saçlarımı yıkamış oluyorum. Yıkama dönemi ve sonrasında saçlarımda normal dökülme yaşanıyor, rahatsız edecek boyutta bir dökülme yaşamıyorum. 
Duşta saç diplerine masaj yaparak bekletiyorum ve durulama yapıyorum sonrasında krem kullanmıyorum ve tarama sırasında da açıcı spreye ihtiyaç duymuyorum çünkü saçlarımda boya ve işlem yok. Boyalı saçlarınız varsa bir saç açıcı sprey işinizi kolaylaştıracaktır, Revox saç açıcı sprey ve şampuan yazısını yazı sonuna ekliyorum

 merak edenleri alalım ::))

Revox Şampuan


16 yorum:

  1. Bu şampuanın saçlarıma verdiği hacmi ben de çok beğendim; ama, sanki bir tık kuruttu gibi hissediyorum... çok sevgiler Sena'cım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım yağlı olduğun için eğer kuruttu ise ne yazık ki hissedemedim kuruluktan ziyade nem kaybı da yaşamadım sanırım saçlarımın işlemsiz olmasından kaynaklı.

      Hacim konusunda iyi oldu bize :))

      Sevgiler

      Sil
  2. Gercekten hakkini veren bir sampuan. Sacimi hizli uzatmasini ayrica cok seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Benim de saclarim seninkiler gibi revox u deneyebilirim 😊

    YanıtlaSil
  4. hacim deyince hemen merak ediyorum tabi .-))

    YanıtlaSil
  5. Revox un şampuanlarını çok seviyorum.Bu yeni seri şampuanda beni çok heyecanlandırdı.Şuan kullandığım şampuan bitsin bunu kullanayım diye sabırsızlanıyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Çok merak ettiğim bir ürün kullanmak nasip olmadı daha.

    YanıtlaSil
  7. Bende kullanmaya başladım canım.Şampuan sonrası saçlara verdiği hacim süper.Özellikle benim gibi ince telli saçı olanlar dolgunluğu çok sevecektir eminim.

    YanıtlaSil
  8. Tanıtım ve değerlendirmeler için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. En bir sevdiğim markalardan birisi daha güzel anlatmışsın.

    YanıtlaSil
  10. Revox markasını seviyorum. Daha önce klasik olanı kullanmıştım. Bu yeni şampuanda oldukça güzel sanırım. Güzel bir indirim bulduğumda bende şans vereyim.

    YanıtlaSil
  11. 2.yıkamanın sonundayım saçımda boya var. Yıkamada köpürmüyor saçımı aşırı sertleştirdi. Anlayamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içeresinde sls olmadığı için köpürmemesi çok normal, bence siz temiz içerikli ürünlerden bi habersiniz :)) içerisinde krem de yok ve o sebeple boyalı yıprankış saçları ne yazık ki yumuşatmıyor. Ürün sonrası markanın saç kremini kullanabilirsiniz
      Sevgiler

      Sil
  12. Ben daha once normal revox kullanmistim..ve inanilmaz iyi gelmisti..ustelik saclarim boyali ve sariydi...ona ragmen cok fazla sert yapmuyordu...maske yada sivi kremle destekliyordum.bu tarz bitkisel urun kullaniyorsaniz helede saclar islemli ise muhakkak krem ve maske ile desteklenmeli...sevgiler

    YanıtlaSil