29 Ocak 2019 Salı

2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!

Moda haftaları yapılmaya devam ediyor ve gelinlik modelleri ortaya çıkıyor. 2019 gelinlik modelleri için yepyeni çok fazla fikir mevcut bunun yanında süregelen normal trendleri de birçok yerde görüyoruz. Gelinlik tasarımcılar tarafından her yıl güncellenen önemli bir giyim aracıdır. Bu nedenle de demode olmuş görünümleri kullanmamız mümkün olmuyor maalesef. Kumaş yapısının ve tasarımların değişmesiyle beraber görünümler çok fazla değişiyor be da beraberinde yeni modelleri ve tarzları getiriyor. 2019 yılında kumaşların daha kaliteli olduğu ve daha detaylara önem verildiğini görüyoruz. Tasarımcıların yeni yılla beraber birçok özgün örneklerini de görmemiz mümkün. Renk tercihleri olarak da mavi gelinlikleri görmemiz mümkün. Özellikle beyaz istemeyenler için iyi bir seçenek olarak ortaya sunulmuş. 2019 ile değişik bir anlayışta yumuşak görünüm tarzıdır. Geçen senelerdeki yumuşak görünümler bu sene yerini biraz daha keskin çizgili tasarımlara yerini bırakacak gibi duruyor. VeraWang markası beyazdan çok renkli tasarımlara yer verdi bir nevi risk aldı. Carolina Herrera ise zarif, eğlenceli, romantik ve dinamik bir koleksiyon tasarladı. NaeemKhan gelinlik markası ise süreçteki önemli trendleri ön plana çıkardı. Diğer markalarda alternatifli önerilerle karşımıza çıktılar. Bununla beraber mevsimleri dikkate alarak tasarımlarını oluşturmuşlardı. Ayrıca düğün mekanına göre tercihler ise daha bir ağırlıkta idi. Yani nasıl bir düğün yapacaksanız ona uygun modellerin kullanımlarını öne çıkarmışlardı. Markaların birbirinden geniş tasarımlı koleksiyonları da çok alternatifli idi. Şimdi de tüm modelleri detaylı bir şekilde inceleyelim.

2019 Yılının Gelinlik Modelleri


2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!
2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!



1.Leylak Renkli Modeller

2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!
2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!

Beyaz renklerden sıyrılmanın zamanı geldi diyenler için leylak rengi yani mor tonları pistlerde sıklıkla vardı. Birçok markada bu rengi görmek mümkündü. Tabi ki de tamamen bu renk yerine hafif etkiler şeklinde dizayn edilmişti.Ferahlatıcı bir görünüm için hoş bir renk olduğunun altını çizelim.

2.Pronovias Gelinlik Modelleri 2019

Pronovias gelinlik markası Barselona gelinlik moda haftasında müthiş tasarımlar sundu. Yan yırtmaçlı modeller,uzun kollu tasarımlar, v yaka sırt dekolteli tarzlar,A-linemodeller,tüylü mini modeller,transparangörünümler,çiçekli modeller markanın en dikkat çekici olan örnekleri idi. Birbirinden harika tasarımlar gerçekten görülmeye değerdi. Sizde gelinlik seçmek isterseniz kesinlikle göz atmanızda fayda var.

3.Vera Wang Gelinlik Modelleri 2019

VeraWang markası 2019 koleksiyonu için cesur renkler seçti. Birbirinden renkli gelinlik tasarımları farklılık vaat ediyordu. Beyaz renkten sıyrılmanın zamanın geldiğinin vurgulandığı tasarımlarda belirtilmişti.Kırmızı,pembetonları,erikrenkleri,menekşe gibi renkleri gelinlik modellerinde kullanmışlardı. Sizler de beyazdan farklı renk düşünüyorsanız bu modellere bakabilirsiniz.

4.Amsale Marka Gelinlik Modelleri 2019

2019 yılı için Amsale harika tasarımlar derlemişti. Bu gelinlik markasının koleksiyonunda kristal ve incili taşlar, çiçek görünümleri, dantel detayları yoğunlukta idi. Bunun yanında asimetrik kesimler, dar kesimler ve vücut yapısının şeklini alan gelinlikler tasarlanmıştı. Sade tarzlara bunun yanında tül etekli modellerde koleksiyonda yer alan derlemelerdi. Sizlerde bu yeni modellere göre seçimler yapın.

5.Elie Saab Gelinlik Koleksiyonu 2019

Elie Saab özel günler için muhteşem kostümleri hazırlamak adına ustalığını bir kez daha konuşturdu. 2019 yılında planlanan modelleri herkesin beğenisine sundu. Klasik modeller,kabarıktarzlar,karmaşık desenli tasarımlar, çok süslü dantelli stiller, 3-D modeller koleksiyonun en dikkat çeken parçaları arasındaydı. Bu modellere göre seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu markanın modellerini beğendiyseniz markanın internet adresinden ya da gelinlik satışı olan noktalardan sipariş edebilirsiniz.

6.Marchesa 2019 Gelinlik Stilleri

Marchesa gelinlik markası 2019 yılı için çok üst düzey tasarımlar hazırlamıştı. Marka gelin adaylarına rüya gibi bir görünüm kazandırmak için birçok ayrıntıya dikkat edilerek tasarımlar yapılmıştı. Modeller arasında sunulanlar şunlardı; omuzdan yüksek kesimlik gelinlik, uzun kollu dantelli gelinlik, A-linegelinlik,fırfır detaylı straplezgelinlik,işlemeli peçeli gelinlik modeli,katmanlıgelinlik,süslü omzu açık gelin.

7.Oleg Cassini 2019 Gelinlik Modelleri

Olegcassini bir güzel gelinlik koleksiyonu ile karşımız da daha çıktı. Çok fazla abartıya girmeden zarif tasarımlar üzerinde durmuştu. Cool görünümler ortaya çıkarmak için birbirinden harika modeller sundu. Yeni nesil gelinlik tarzlarıyla bu özel gün için eşsiz seçenekler sundu. Beyaz renkten başka çift renkli gelinlik tarzlarını da beğeniye sundu. Bu desenler biraz daha elbise görünümüne bürümüştü gelinlikleri .Seçiminizi yapmadan önce markanın modellerine kesinlikle göz atın.

8.Aysira Gelinlik Modelleri 2019

Türkiye’de birçok noktada mağazası bulunan markanın tasarımları tam istediğiniz gibi. Birbirinden değişik modeller ve görünümlerle sizleri cezbedecek. Memnuniyet oranı yüksek ve kumaş kalitesi üst düzeyde. Ekonomik olarak da bütçenizi yormayacak cinsten fiyat politikası mevcut. Aysira gelinlik fiyatları 2000 TL ile 15000 TL arasında değişen fiyatlara sahip.

9.Oscar De La Renta Gelinlik 2019

Markanın modellerini incelediğimizde biraz daha sade ağırlıklı modellerden oluştuğunu görüyoruz. Ayrıntılara önem verilmiş ama kesinlikle abartılmamış. Asil görünüm verilmek için modeller oluşturulmuş. Kaliteli kumaşlarıyla kesinlikle üstünlük sağlıyor ve göz alıcılık kazandırıyor. Bu markanın modellerini inceleyerek kendinize uygun bir tasarım bulmanız çok yüksek ihtimal.

10.2019 Vakko Gelinlik Koleksiyonu

Vakko markası giyim sektöründe tecrübesi olan yılların markasıdır. Birçok ülkede yaygın mağaza ağı bulunmaktadır. Bunun yanında Türkiye’de ise geniş bir hitap ettiği kesim vardır. Markanın 2019 gelinliklerine baktığımızda kendimizi bir peri masalında gibi hissettik. Gerçekten harika tasarımlar vardı birçok genç kızın kafasından keşke gelin olsam da hemen bu gelinliği giysem gibi düşünceler kesinlikle geçmiştir. Sizlerde önümüzdeki dönemde evlenme fikriniz var ise bu markanın tasarımlarını gözden geçirin. Fiyat konusunda da bütçeyi zorlamayacak fiyat listesi var.

Tüm Detaylar İçinwww.kombinkadin.comadresini ziyaret edin.

2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!
2019 Yılının Gelinlik Modelleri Belli Oldu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder