27 Mart 2018 Salı

MARA MİRROR EFFECT - AYNA EFEKTLİ OJE

Selamlar :)) metalik ve ayna efektleri bu sene tüm makyaj malzemelerinde kendini gösterdi. Bende bu akıma karşı koyamadım metalik makyaj malzemelerini hayatıma soktum. Bu yazıda sizlere Mara mirror effect - ayna efektli oje Gold- Altın renginden bahsedeceğim.

MARA MİRROR EFFECT - AYNA EFEKTLİ OJE
MARA MİRROR EFFECT - AYNA EFEKTLİ OJE


Mara ayna efektli ojeyi Gratis mağazasından 20 liraya aldım. Firma ben hariç herkese çanta çanta oje yollarken bana yollamadı diye küsmedim ve ilgimi çeken rengi satın aldım çünkü blıgırrlık :)) 

Fiyat olarak bir oje için bence fiyatı yüksek, ve verdiğiniz 20 lirayı hak eder mi tartışılır bir durum. Instagramda renkleri incelediğimde bana göre en ilgi çekici rengi satın aldığım Altın(Gold) rengi ve bronz rengiydi, ne yazık ki ben aldığımda bronz rengi yoktu mağazada. Onuda denemek isterdim ama. 
MARA MİRROR EFFECT - AYNA EFEKTLİ OJE
MARA MİRROR EFFECT - AYNA EFEKTLİ OJE

Oje yapısal olarak kalın, ilk sürüşte tırnağı örtüyor en iyi rengini ikinci uygulamada veriyor. Bazı yorumlarda altına baz sürerseniz daha iyi olacağı yazıyordu ancak ben baz uyguladığımda tırnağımda dalgalanma oldu ve bazsız sürdüm. Bence oje baz ile uygulamaya uygun değil. İnce bir kat sürüp oje kuruyunca ikinci katı sürerseniz rengi tam elde etmiş olursunuz.Kuruma hızı oldukça iyi ve kurudukça tam olarak kendini yansıtıyor oje.

Ayna efektli ojeleri kullanmak için tırnak dibi etlerinizin iyice itilmiş olması lazım yani manikürü tam ellerde daha güzel duracaktır ve kendini gösterecektir. Sizler beğendiniz mi?

Favori ayna görünümlü oje markanız hangisi?


9 yorum:

  1. bende aynı markanın gümüş rengini aldım , memnunum ... sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu markanın metalik kırmızısı çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  3. yaza doğru bunu bronzu ve pembeyi de almayı düşünüyorum :-))

    YanıtlaSil
  4. metalik ojeler evet son dönemde çok moda ama bana göre bu metalik ojeler kesinlikle bakımlı tırnak istiyor yoksa elde çok kötü bir görüntü veriyor.....

    YanıtlaSil
  5. Bazla sürümü daha sorunlu olsa da bana göre tırnak hatalarını gizlediği için daha iyi. Ama sorunsuz tırnaklarda senin dediğim gibi uygulamak çok daha iyi sonuç verir. O şekilde kalıcılığı da yükseliyor

    YanıtlaSil
  6. Ya bende beğeniyorum ama fiyatı yüksek ve sürümü zormus diye vazgeçiyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ben kırmızı ve altını aldım. Diğer renklerini de deneyeceğim. Çok beğendim bu ürünü.

    YanıtlaSil
  8. Hahahaah üzülme bana da göndermedilerrr :))))))) Çok güzel bir görünümü var ama 20 TL bir oje için cıkkk ...

    YanıtlaSil