20 Kasım 2017 Pazartesi

AYIŞIĞI ORGANİK SİTESİ ONLINE ALIŞVERİŞİM

Selamlar :)) Instagram hesabımı takip edenler bilir ki, genelde alışverişlerimi online olarak yaparım.  Kimyasal içermeyen cilt bakım ürünleri tercihimdir. Sizlere bu yazıda Ayışığı Organik Sitesi Online Alışverişimden bahsedeceğim. 

AYIŞIĞI ORGANİK SİTESİ ONLINE ALIŞVERİŞİM
AYIŞIĞI ORGANİK SİTESİ ONLINE ALIŞVERİŞİM



Ayışığı Organik, tamamen organik, ecocert sertifikalı, hayvanlar üzerinde test yapmayan ve doğaya saygılı markaların satıldığı bir alışveriş sitesi, halen tanışmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. Organik cilt bakım ürünleri en uygun fiyata alacağınız bir site Ayışığı.com

Ürünlerin detaylı incelemesi gelecek ancak kısa kısa bilgi vermek istiyorum.

So'Bio Etic Misel Su


So'Bio Etic Misel Su
So'bio Etic
Tam bir nem bombası bu misel su, SO'bio Etic le makyajınızı ve cildinizi temizlerken içindeki aloe vera özleriyle de cildin ihtiyacı olan nemi sağlamış oluyorsunuz. 48.28 TL olan misel su indirimle 34.28 e geldi. 

steriball
The humpleco7 steriball

The Humple Co Natural diş macunu 22.90
Diş fırça başlığı Steriball 12.90

Organique Hydrating Teraphy Göz Kremi
Organique Hydrating Teraphy Göz Kremi

Blogda ilk incelenecek olan ürün Organique Hydrating Teraphy Göz Kremi, aldığım günden beri kullanıyorum ve dün kardeşim; 'göz altına ne kullanıyorsun iyi görünüyor' dedi, sabah uykudan kalkıp gözaltı morlukların olmaması beni memnun etti. 118 TL olan krem 83 TL ye düşmüştü ve sanırım artık hep bunu alacağım.

Aloree Organik Nemlendirici

Aloree Organik Nemlendirici
Aloree

Makyaj altına kullanabileceğim ve kış mevsiminde cildimin ihtiyacı olan nemi karşılayabilecek bir ürün ararken karşıma çıktı bu krem. Aloree markasının bir çok ürününü denedim. Verdiğiniz parayı hak ediyor. Normal fiyatı 157 TL olan kremi indirim dönemi 126 TL den satın aldım.

Ayışığı Organik sitesi, hızlı ve güvenli kargo gönderimiyle tercihlerim arasında yer alıyor, ancak Ayışığı sitesini seçmemin bir başka sebebi de alışverişlerimde tester ürün göndermesi. Denemediğim markaların ürünlerini bolca göndererek gönlümü fethediyor. 

 Sizlerde indirimli organik bakım ürünleri almak isterseniz Ayışığı Organik sitesine bir göz atın. 

Seçtiğim ürünleri beğendiniz mi?

4 yorum: