1 Nisan 2017 Cumartesi

Biota Üstün Kırırşıklık Karşıtı Göz Kremi

Selamlar :)) 20 li yaşları bitirip 30 lara merhaba diyorsanız ve göz kremlerine aşırı ilginiz varsa yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. Bu yazının konuğu Biota Üstün Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi. 


Biota Üstün Kırırşıklık Karşıtı Göz Kremi
Biota Üstün Kırırşıklık Karşıtı Göz Kremi



15 ml boyutunda olan göz kremi tüplü ambalajda satılıyor. Ürün, #gulshendoganile8mart etkinliğinde hediye edildi. İlk günden beri düzenli olarak kullanıyorum. Benim göz kreminden beklentim çok iyi nem sağlaması, çünkü iyi nemlendirilmiş göz altları daha canlı görünüyor ve kapatıcı uyguladığımız zaman çizgilere dolma sorununu minimize ediyor.

İçerisinde kırışıklık karşıtı bitki ekstresi,  A ve E vitaminleri bulunan Biota üstün kırışıklık karşıtı göz kremi, göz çevresindeki kırışıkların açılmasına, daha sıkı bir göz çevresi elde etmenize yardımcı oluyor.  Ayrıca ürün içerisinde SPF 15 var.

Biota Üstün Kırırşıklık Karşıtı Göz Kremi
Biota Üstün Kırırşıklık Karşıtı Göz Kremi

Denediğim göz kremleri içerisinde farklı bir başlığı var, sanırım Burock markasının başlığı da bu şekildeydi. Ürünün başlığı ergonomik, fazla ürün almadan az miktar kremin çıkmasına olanak sağlıyor. Biota göz kremini gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez düzenli kullandım. Nem vermesi açısından yeterli bulduğum kremin aydınlık bir görüntü verdiğini söyleyemeyeceğim. Yoğun ve derin kırışıklığım olmadığı için kırışıkları açar mı etkisi nedir bir şey diyemem ama hiç bir ürün oluşan kırışıklığı gidermez. Sabaha nemli ve sağlıklı bir göz çevresiyle uyandığım verdiği nemi de yeterli bulduğum için tekrar alacağım ürünler arasına girdi. Şuan sitesinde 56 TL gibi bir fiyata satılıyor. İhtiyacınız varsa şans verebilirsiniz.
Sevgiler

17 yorum:

  1. Biota markasını duymamıştım içeriğini merak ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutusunu attığım için neler var tam olarak bilemiyorum :(
      Markayı araştırırsan seveceğinden eminim.

      Sil
  2. Hic duymamistim. Göz kremlerini sevmez miyiz hiç 😊

    YanıtlaSil
  3. Bakım ürünlerini ben de deneyeceğim güzel bi deneyim olmuş sağol canım :)

    YanıtlaSil
  4. Göz altı kreminden beklediğim her şeyi sağlıyor sanırım.Benim için nem versin,uzun vadede kırışıklık oluşumunu engellesin yeter :)

    YanıtlaSil
  5. Spf li olması ve nemlendirmesinin iyi olması benim için cezbedici :)

    YanıtlaSil
  6. Biota markasının ürünlerini oldukça merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. enteresan bir ucu var bu sıralar göz kremlerine ben de ilgi duyar oldum :)

    YanıtlaSil
  8. İlkkez gördüm ,emeğinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  9. Ben de elimdekini bitirdiğimde bakayım.

    YanıtlaSil