10 Şubat 2017 Cuma

Zenvita Ürün Yorumları

Selamlar :)) Bu yazıda sizlere Zenvita ürün yorumları yapacağım. Zenvita ürünleri SGA Kozmetik bünyesinde bir Türk firması. Ürünler, denemem için gönderildi ve sıra yorumlaya geldi.
Zenvita ürünleri arasında BB krem, renk açıcı krem ve ter azaltan sprey bulunuyor.

Zenvita Ürün Yorumları
Zenvita Ürün Yorumları

Zenvita BB Krem



Zenvita BB Krem

Zenvita BB Krem

Zenvita BB yaşlanma karşıtı krem, içerisindeki bitkisel formülle yaşlanma etkileriyle savaşıyormuş. 25 SPF içeriyor ve UVA & UVB ışınlarına karşı koruma sağlıyor. 
Zenvita BB Krem

Zenvita BB Krem


BB krem olduğu için kapatıcılık sağlamıyor, zaten öyle bir iddiası da yok. Hafif bir renk verme ve aydınlık bir görünüm sağlıyor. Bir çok BB kremde olduğu gibi Zenvita BB krem de yağlı ciltlerde parlama yapmaya müsait bir ürün. Bitkisel formüllü dense de ne yazık ki içeriği temiz değil.

 Zenvita Ter Azaltıcı Sprey

Bu ürün dermotolojik test ve cilt iritasyon testinden geçmiş kadın ve erkek olmak üzere iki çeşidi bulunan sprey şeklinde bir ürün. Zenvita ter azaltıcı spreyi kullanmadım, vücudun doğal ter dengesinin azaltılmasını doğru bulmuyorum ancak kullanıp memnun kalanda çok fazla özellikle takip ettiğim bazı blogger arkadaşlarımın olumlu yorumlarını okudum ancak benim tercih ve tavsiye ettiğim bir ürün değil.

 Zenvita Ter Azaltıcı Sprey

 Zenvita Ter Azaltıcı Sprey

Zenvita Renk Açıcı Cilt Kremi

Zenvita Renk Açıcı Cilt Kremi

 Koltuk altı ve bikini bölgesinde oluşan renk değişikliğini ve kararmayı önleyen bir krem. Ağda, tıraş gibi yöntemlerle yada zamanla cilt üzerinde oluşan güneş lekeleri gibi lekelerin rengini açmayı vaat eden bir krem. Ürün SPF 30 içerdiği için yüz ve el bölgesinde kullandım. Cilt üzerinde lekem olmadığı için renk açma işlevini yerine getiriyor mu yorum yapamam ancak güzel bir nemlendirici olduğunu söyleyebilirim. Cilde aydınlık bir görünüm katıyor.



14 yorum:

  1. bb kreminden bende memnunum , renk açıçı olan kremi ise yaza doğru kullanmayı düşünüyorum.... genel olarak ürünlerini sevdiğim bir marka bu :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. markayı hiç denemedim ama bb kremin tonu falan güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ton güzel ama yağlı cildimle pek anlaşamadı

      Sil
  3. o renk açıcı kremi çok merak ettim ama ben markayı ilk sende duydum :)

    YanıtlaSil
  4. renk açıcı kremi bende merak ettim bi araştırayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beklentileri karşılar, bir çok markada renk açıcı krem var ama bazen işe yaramıyor

      Sil
  5. Bende bb yi kullandim ve beğendim

    YanıtlaSil
  6. bütün ürünlerini kullandım ter azaltıcı spreyi ve renk açıcı kremini beğendim

    YanıtlaSil
  7. Markayi ilk defa duydum ama bb kremin tonu guzel duruyor ter azaltici sprayida yazin toplu taimalarda dagitasim geldi ,:-) :-) :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi fikir :) yanında da diş fırçası verelim

      Sil