2 Şubat 2017 Perşembe

Sheida Myscara İncelemesi

Sheida Myscara

Selamlar :)) Makyajın tamamlayıcısı olan bir maskarayla bugün sizlere konuğum. Sheida markası #LittleButterflyHappyHours etkinliğimde sponsor olan firmalar arasındaydı ve hediye ürünler arasında Sheida Myscara vardı. 

Sheida Myscara
Sheida Myscara


Şirin tombul bir ambalajı olan maskara benden tam not aldı. İçerisindeki doğal balmumu içeren formülüyle kirpikleri tek tek ayıran ve uzatan bir yapısı var.

Sheida Myscara
Sheida Myscara

Fırçası plastik kıllardan üretilmiş ve sık kıllara sahip. Kirpikleri uzatma ve kıvırma etkisi var. Beni yakından takip edenler bilir bir çok rimelle anlaşırım, zaten uzun ve kıvrık kirpiklerim var, ancak bu rimeli sürünce aldığım performans beklentimin üzerinde çıktı. Tek eksik noktası dolgunluk vermemesi, iki kat uygulayarak dolgun kirpikler elde edilebilir. Rimel bulaşma, akma, topaklanma yapmıyor. Kirpikleri tek kavrıyor ve kaldırıyor. Sheida bir Türk markası, ürünlerine kendi sitelerinden ulaşabilirsiniz.



14 yorum:

  1. bende çok severek kullandım bu rimeli :)

    YanıtlaSil
  2. Silikon fırçalı maskaraları seviyorum. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende genelde silikon fırça tercih ediyorum :)

      Sil
  3. Kıl fırça seven bana bile aldıracaklar şu maskarayı :) Herkes aşırı beğeniyor . Elimde zibilyon tane maskara olmasa alacağım :) Güle güle kullan canım. Öpücükler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Cidden güzel bir ürün

      Sil
  4. bunu herkes genelde beğenmiş acilen bulup almam lazım :-))

    YanıtlaSil
  5. İyi bir rimel arıyorum valla bunuda merak ettim bu markanın sadece kaş farını kullandım pek beğenmemiştim ama bakalım denemeye değerse alınır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin :// ve ihtiyaçlarını karşılar

      Sil
  6. Senacım bu marka maskarayı sevmeyen yok herhalde. Benim de favorim. İşlevi ve sonucu çokk iyi.

    YanıtlaSil
  7. Kac kere elim gitti geldi gitti geldi almadim. Bende kirpik konusunda bir okadar sorunluyum. Cogunu begenmem. Ama merak ettim ilk dirsatta alacagim. Teşekkürler canim yorum icin.

    YanıtlaSil