31 Ocak 2017 Salı

Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi

Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi

Selamlar :)) Benim kadar göz çevresine takık biri daha var mı bilmiyorum. Yağlı cildime rağmen aşırı kuru göz altlarının yanı sıra birde genetik miras olarak koyu halka yani morluklara sahibim. 3 aydır düzenli olarak Bioderma Sensibio Eye Göz Kremini kullanıyorum. Krem, blogger etkinliğinde gönderilmişti ve daha önce basın bültenini yayınlamıştım okumak için tık tık 
Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi
Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi


Bioderma Sensibio göz kremi hassas göz çevresi için yüksek toleransa sahip bir krem. Düzenli kullanımda göz çevresindeki ince çizgilerin ve şişliklerin görünümünü azaltmayı hedefliyor.

Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak kullandığım bu kremin nemlendirmesini beğendim. Sürdüğüm an göz çevreme verdiği nem ve yumuşaklık istediğim düzeyde ancak inci çizgi görünümü ve şişliklere ne yazık ki faydası yok. Güne çok erken başlıyorum ve yoğun bir mesai saati geçiriyorum o sebeple kurbağa gözlerle güne merhaba demem kaçınılmaz ama diğer kremlerden ekstra bir faydasını göremedim.

Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi
Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi

Ürün parfümsüz ve koruyucu katkı maddesi içermiyor, lens kullananlar içinde uygunmuş. Sabah akşam olmak üzere temizlenmiş göz çevresine dıştan içe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Hızlı bir emilim sağlıyor ve göz çevresinde yağlı his bırakmıyor. Bu sebeple de kremi sürer sürmez makyaja başlayabiliyorum, vakit kaybı olmuyor.

Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi
Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi

Bioderma Sensibio Eye Göz Kremi 15 ml tüp içerisinde, kavanozdan krem almayı sevmeyenler için iyi bir alternatif, ucu ince çok fazla krem gelmiyor, tam ihtiyacım olanı alabiliyorum.
Nem vermesi güzel ama şişliklerin azalması yada ince çizgilerin hafiflemesi gibi etkilerini ben göremedim Bioderma kalitesi olmasına rağmen tekrar tercih edeceğim bir krem değil. 

20 yorum:

  1. Göz altlarımda henüz bariz bir sorun yok ama düzenli göz kremi kullanmaya başlasam iyi olacak çünkü zaman zaman bu yaşadığım şehrin suyundan mıdır nedir yağlı ciltli olmama rağmen kuruluk olabiliyor göz çevremde :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 li yaşlardan itibaren nemlendirmek gerekiyor aslında ileriye yatırım.

      Sil
  2. Bioderma çok güvendiğim bir marka, denediğim hemen her ürünü hoşuma gitti...

    YanıtlaSil
  3. Acaba işe yarayan göz kremi varmı gerçekten? Vaadlerini tam yerine getiren?

    YanıtlaSil
  4. Göz çevrelerime bende çok dertleniyorum.. Şuana kadar isteğimi gerçekleştiren hiç bir ürünle karşılaşamadım bunuda ilk defa duydum morluklar için sizce denemeye değer mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok faydası yok, aydınlık görünüm veren bir krem tercih edilebilir.

      Sil
  5. ben de kullanmıştım ama pek yeterli gelmedi bana bu krem..

    YanıtlaSil
  6. Cildimiz ayniymis, t bölgem yagli ama göz cevrem kurudur ve ah o morluklar :/ Tesekkürler paylasim icin

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle katılıyorum dediklerine. Bu krem aşırı aşırı ince. 20lerin başlarında ilk defa göz kremi kullanacak olanlar sevebilir=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende anlaşamadım :) oysa daha 19 yaşındayım asdfghjkl

      Sil
  8. Göz çevresi nemlendirme için aklımda olsun bu ürün.Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  9. Ben de göz çevresine çok takıntılıyım, nemden ziyade morluk benim takıntım :( benimki de genetik miras

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Millete saraylar hanlar kalır miras bize de genetik morluk kalmış ne yapalım :))

      Sil
  10. Göz çevresi için onerebileceginiz en etkili krem markası nedi? Gözaltlarim kirismaya basladi 20 yaşında olmama rağmen hem kırışıklıklar için hem nemlendirici olarak kullanabilecegim bir krem arıyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda oeganique markasının kremini kullanıyorum ve çok sevdim. Araştırmanızı tavsiye ederim

      Sil