17 Ocak 2017 Salı

BIODERMA HYDRABIO GEL CREME NEMLENDİRİCİ KREM

 Selamlar :)) Bioderma Hydrabio Gel-Creme bu yazının içeriğini oluşturacak 😖 Güzel makyajın en önemli özelliğinden biride iyice nemlendirilmiş temiz bir cilt olduğunu her fırsatta söylüyorum. Temiz  içeriğiyle Bioderma markası bir çok kişinin favorisi. Markanın bir çok ürününü kullandım ve memnun kaldım. Hassas ve kuru ciltler için oluşturulan Bioderma Hydrabio nemlendirici bakalım nasılmış?

BIODERMA HYDRABIO GEL CREME NEMLENDİRİCİ KREM
BIODERMA HYDRABIO GEL CREME 


Karmadan kuruya dönük ve hassas ciltler için formüle edilmiş bu kremi kış mevsiminde kullanıyorum ben. Normalde benim cilt tipim karmadan yağlıya dönük ama kış mevsiminde soğuk ve kuru havanın etkisiyle cildimde kurumaya başlıyor. İçerisinde bulunan E vitaminiyle cildi beslerken cildin doğal parlaklığına kavuşmasına da yardımcı oluyormuş. 

BIODERMA HYDRABIO GEL CREME NEMLENDİRİCİ KREM
BIODERMA HYDRABIO GEL CREME
Kullandığım dönem boyu cildimde hassasiyet yada alerji oluşturmadı. Soğuk havanın cilt üzerindeki olumsuz etkilerini giderdi. Soğuk havaya karşın cildim nemlenmiş ve sağlıklı bir görüntüdeydi.  40 ml olan ürün sabah akşam kullanmama rağmen iki aydır bitmedi. Eczanelerden yada internetten dermokozmetik sitelerinden Bioderma Hydrabio kremi alabilirsiniz.

15 yorum:

  1. bioderma ürünlerinin içeriği bana nedense hep güvenilir geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde iyi içeriğe sahip evet ama bazı ürünlerinde paraben varmış :/

      Sil
  2. Kışın bende kullanabilirim ozaman. Cildim seninle aynı. Yazın karmadan yagliya dönük kışın karmadan kuruya... Ve dönem hassas. Sağol canım.

    YanıtlaSil
  3. kış için çok iyi olabilir bu özellikle kuru havalarda..

    YanıtlaSil
  4. Çok severek kullandığım bir üründü kendisi nemlendiriciligi güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayet yeterli :) bende severek kullanıyorum

      Sil
  5. Bioderma ürünleri çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. paylaşım için teşekkürler, bioderma ürünleri güzel gerçekten...

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar blogger gazetemizden görüp geldim ve takibe aldım hemen. Bende kozmetik üzerine yazmaya başaldım. Sizi de benim bloga bekliyorumm..:)

    YanıtlaSil
  8. Bioderma ürünlerini seviyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil