23 Aralık 2016 Cuma

YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL

En Güzel Yılbaşı Hediyeleri Yine Boyner’de!

Yeni yıl yaklaştıkça sevdiklerimizi mutlu edecek sürprizler hazırlama telaşı artıyor. Boyner, sizin ve sevdiklerinizin yılbaşı coşkusuna eşlik edecek hediyeler için her zevke uygun farklı alternatifler sunuyor.
Bu yıl da yılbaşı alışverişiniz için dünya markalarını ve Boyner’e özel kadın, erkek, çocuk, kozmetik ve spor markalarından aradığınız tüm ürünleri Boyner’de bulabilirsiniz. Boyner’den alabileceğiniz hediye alternatiflerini sizler için derledik:
Şıklığına düşkün kadın ve erkekler için yılbaşına özel parti kıyafetleri
Yılbaşı gecesinin parlayan yıldızı olmak için Boyner’de Missguided, Lipsy London, Boyner Fresh markalarının ışıltılı koleksiyonundan çok özel parçalar var. Boyner Fresh’in dünya moda markalarından seçtiği Girl in Mind, Wyldr, 8th Sign ve Foxiedox markalarından parti kıyafetleri sizleri bekliyor. “Yılbaşı gecesi ne giysem” diye düşünen arkadaşlarınızı mutlu etmek ya da kendinizi şımartmak isterseniz Boyner’in yılbaşına özel hazırladığı kadın ve erkek kombinlerini mutlaka inceleyin!

YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL



Sevdikleriniz için yeni yıla sıcacık bir başlangıç
Boyner’de kadın, erkek ve çocuklara özel kışlık kazak, triko, pantolon, bot, mont ve kaban koleksiyonları yeni yılda sevdiklerini sıcacık tutmak isteyenleri bekliyor. Modern, şık ve zamansız tasarımlarıyla Fabrika; Taylor Swift, Miley Cyrus, Selena Gomez, Kim Kardashian gibi pek çok ünlünün tercihi Missguided, Boyner Fresh, rahat ve sportif detaylarıyla tercih edilen Black Pepper, enerjik çizgileriyle spor ve şık giyimi bir arada taşımayı seven erkekler için North of Navy, George Hogg, Mavi, Penford ve Blendkoleksiyonlarında yer alan gömlekler, pantolonlar, kazaklar, bomber ceketlerle sevdiklerinize sürpriz hediyeler seçebilirsiniz.


YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL
Spor severlere özel seçenekler
Yeni yıla da fit ve zinde girmek isteyen sporsever arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için hem günlük şıklıklarını tamamlayacak hem de profesyonel spor ekipmanları ile en geniş ürün seçeneğine sahip aktif spor reyonlarında aradığınız ürünü mutlaka bulacaksınız.
YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL
 Güzelliğine düşkün kadınlara özel ürünler
Boyner’in dünyaca ünlü markaları ve yepyeni Le Beauty Lab konseptinde bulunan rengarenk kozmetik ürünleriyle güzelliğine ve kişisel bakımına düşkün arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için yüzlerce çeşit üründen dilediğinizi seçebilirsiniz. Makyajını profesyonel seçimlerle kusursuzlaştırmak isteyen, karakterini yansıtacak çok özel bir kokuyla yeni yılda sevdiklerini büyülemeye hazırlanan ya da cilt bakım ürünlerinden vazgeçemeyen sevdiklerinizi sadece Boyner’de olacak setlerle mutlu edebilirsiniz.
YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL

Aksesuar aşkından vazgeçemeyenler için
Boyner’de kadın, erkek ve çocuklar için aksesuar seçenekleri de renkli ve şık hediye seçenekleri sunuyor. Çanta, atkı, bere, şal ve eldiven gibi kışlık tamamlayıcı aksesuarların yanısıra takı ve saat alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz.

YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL
Minikleri sakın unutmayın!
Çocukların hayalleri gibi rengârenk seçenekler de Boyner’de... Renkli ve tarz giyinmek isteyen minikler için Molo, Funky Rocks, Limon Company, North Of Navy Kids ve Barbie ile Pink&Orange’ın renkli ve eğlenceli koleksiyonundan ya da rahatlığına önem veren çocukların tercihi Color Kids’in montlarından hediyeler seçebilirsiniz.
Hediye alırken topluma da katkım olsun diyenlere
Hem sevdiklerini mutlu etmek hem de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak isteyenler, Boyner’de satılan Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı yararına satışa sunulan Piyale Madra’nın özel olarak tasarladığı çanta, kupa, tshirt ve defterleri de tercih edebilirler.

YILBAŞI HEDİYEYLE, HEDİYE BOYNER’LE GÜZEL


Yılbaşı alışverişiniz sırasında Boyner’in bir yıldan fazla süredir devam ettirdiği “İyilik Hareketi”ne de ortak olabilirsiniz. Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürütülen ‘Askıda İyilik’ projesiyle Boyner mağazaları ve boyner.com.tr üzerinden satılan ‘İyilik Paketleri’nden sepetinize ekleyebilir, ihtiyaç sahipleri için de kışlık bir kombini sadece 30 TL ödeyerek bağışlayabilirsiniz.
Bütçesine göre hediye alternatiflerini değerlendirmek isteyenler için farklı hediye seçeneklerini içeren bir liste derledik. 50 TL, 100 TL ve 150 TL tutarındaki ürünlerden sevdikleriniz için değişik hediyeler seçebilirsiniz 

50 TL altı hediye alternatifleri:
  • Gömlek
  • Kravat
  • Kartvizitlik
  • Kemer
  • Ruj
  • Oje
  • Maskara
  • Sabun, Vücut Bakım Ürünleri
  • Bere, Eldiven, Atkı
  • Şal
100 TL altı hediye alternatifleri:
  • Pantolon
  • Cüzdan
  • Kazak
  • Allık ve far paletleri
  • Küpe, kolye vb aksesuarlar
150 TL altı hediye alternatifleri:
  • Çanta
  • Ayakkabı
  • Parti Elbiseleri
  • Mont ve Yelek alternatifleri

11 yorum:

  1. Merhaba Efendim :) Ben genelde salaş giyindiğim için :) pek makyajla filan aram yoktur ama değişik güzel takıları severim :) Ayakkabı ve kupa bardak güzelmiş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bütün görselleri beğendim :) iş çıkışı bir boynere uğrayacağım :)

      Sil
    2. Keyfini çıkar aldıklarını şimdiden güzel günlerde kullan :)Sevgiler :)

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir yazı olmuş tatlım güzel önerilerin için teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  3. 2-3 sene olmuştur Boyner'den alışveriş yapmayalı,arada bir neler var bakmak lazımmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyner'den alışverişi seviyorum, bazen güzel indirimler oluyor.

      Sil
  4. Yılbaşı hediyeleri için güzel bir liste olmuş.Kupa çok şirin göründü gözüme 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kupaya bende bayıldım, birde ilk görseldeki ceketi çok sevdim.

      Sil
  5. O miniş elbise ne kadar da güzel...:) Yeni yıl güzelliklerle gelsin.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için 2017 güzellikleri getirsin :))

      Sevgiler

      Sil