19 Aralık 2016 Pazartesi

KIRIK ŞEMSİYE HİNTLİ KIZLAR ETKİNLİĞİ

Selamlar :)) Kırık Şemsiye blogunun yazarı sevgili arkadaşım Esra, İstanbul'da Hintli kızlar konseptiyle harika bir etkinliğe imza attı. Etkinlik mekanı Sarıyer'de yer alan Secret Garden oldu.

secret garden istanbul
SecretGarden
Özel gün ve davetlerinizde kaliteli ve güzel bir hizmet almak isterseniz yada ailenizle birlikte kahvaltı, mangal partisi gibi organizasyonlara katılmayı düşünüyorsanız İstanbul için Secret Garden harika bir alternatif.



little butterfly yaşam blogu

 Şömine sıcaklığında orman manzaralı bir mekanda kahvaltıya davet edilmek çok güzeldi. Yol yorgunluğuna birebir iyi gelen bir aktivite varsa o da şömine karşısında oturmakmış aşshfjksd :))

secret garden istanbul

Serpme kahvaltı masamız bu şekildeydi, kahvaltı başladıktan sonra sıcaklar servisine geçildi. Hem göze hem mideye hitap eden güzel bir cumartesi kahvaltısı oldu bizler için.

Secret Garden İstanbul

secret garden
SecretGarden İstanbul

Tasarım lambaya bayıldım dersem abartmış olmam, daha geniş bir evim olduğunda kesin yaptırırım ben bundan :) dursun burada bu.


Etkinliklerin benim için vazgeçilmezi bir Türk kahvesi, şömine karşısında içmekte ayrı bir güzelmiş.




Etkinliklerin en güzel yanı şüphesiz ki blogger arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sohbet edip hasret gidermek oluyor. 10 Aralık tarihinde bizleri bir araya getiren dostum Esra'ya tekrar teşekkür ederim. Etkinliğin detayları diğer yazıda yazacağım. Etkinliğe ait daha fazla görseli sosyal medyada #kiriksemsiyehintlikizlar etiketiyle bakabilirsiniz. 
Şimdilik hoşçakalın :)

8 yorum:

  1. Belli ki çok güzel bir etkinlik olmuş :) görseller harika kahve de eminim çok lezzetlidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, etkinlik ve ortam çok güzeldi :)

      Sil
  2. mekan çok hoşmuş o lambaya bayıldım ben de tabi..

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkli bir gün olduğu belli ,sosyal medyadan takip ettim. Keyfin hiç bozulmasın canım ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. gene toplanalım :) daha şimdiden özledim ben

    YanıtlaSil