25 Aralık 2016 Pazar

DOĞUM GÜNÜ SÜSLERİ VE PARTİ MALZEMELERİ İÇİN NİCEYASLARA.COM

Selamlar :)) Doğum günü kutlamayı ve sürpriz doğum günü partileri hazırlamayı çok severim. Ocak ayı içerisinde yeğenim Bulut'un ilk doğum günü partisi var ve ben şimdiden hazırlıklara başladım. Yeni keşfettiğim bir site olan Niceyaslara.comdan bahsetmek istiyorum sizlere.
Doğum günü malzemeleri ve parti süsleri için tıklayın

Sitede çocuk, yetişkin, kadın, erkek, fiyat aralığı gibi arama kriterlerinin olması benim işimi kolaylaştırdı. Zevkimize ve bütçemize uygun olarak arama seçeneklerini daraltarak sitedeki ürünleri inceledim.

DOĞUM GÜNÜ SÜSLERİ VE PARTİ MALZEMELERİ İÇİN NİCEYASLARA.COM
şirinler temalı parti seti

Mavi renkten dolayı benim ilk tercihim Şirinler parti seti oldu. !6 kişilik tabak, bardak, çataldan oluşan setin içerisinde ayrıca balonlar ve kağıttan çiçeklerde var. Şirinler masa örtüsü ve peçetelerde unutulmamış. İyi ki doğdun yazılı kartonda görsel olarak fotoğraf çekimlerine süsleyecek ve geriye dönüp baktığımızda hoş bir anıya sahip olacağız.
DOĞUM GÜNÜ SÜSLERİ VE PARTİ MALZEMELERİ İÇİN NİCEYASLARA.COM
1 yaş parti süsleri
İlk doğum günü olması sebebiyle 1 yaş temalı seçeneklerde var. Bana çok klasik gelse de kardeşim, bebeği için 1 yaş temalı parti istiyor. Benim seçtiğim sete göre oldukça kalabalık olan 1 yaş temasında külah şapkalar, hatıra çerçevesi, sticker bulunuyor.
DOĞUM GÜNÜ SÜSLERİ VE PARTİ MALZEMELERİ İÇİN NİCEYASLARA.COM
hello kitty parti seti
Siteyi incelerken sadece erkek bebekler için seçeneklere bakmadım. Kızlar içinde hello kitty li set ilgimi çekti. Pembe ve tonlarından oluşan sette hello kitty maskesi varmış. Kızların çok eğlenceli bir parti geçireceği ortada.

Sıra geldi bana :)) 30 yaşına gireceğim ve 30. doğum günümde Niceyaslara.com sitesinin fikirlerinden ilham alarak doğum günümü kutlayacağım.
 Doğum günü malzemeleri ve parti süsleri için sizin fikirlerinizi merak ediyorum. 1 yaş doğum günü için ve 30 yaş için önerileriniz nelerdir?
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Hepsi şirin güzel bir bahçe teması her yaş için uygun olur bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Mayıs ayında havaların düzeleceği umuduyla bahçe fikri kulağa hoş geliyor

      Sil
  2. Blogunuzu severek takip ediyorum, ben de bloguma bekliyorum :)
    hasibecengiz.blogspot.com.tr
    Ayrıca blogumda bir çekiliş var, herkes davetlidir !!!

    YanıtlaSil
  3. Temalar ve setler çok tatlılar :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden şirin gerçekten...
    sevgiler...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. hemen siteyi inceleyeceğim. bizim teknede organize ettiğimiz doğum günü partisi ve kutlama organizasyonları için de mutlaka işimize yarayacak bir şeyler vardır. teşekkürler..

    YanıtlaSil