23 Aralık 2016 Cuma

Ayışığı Organik Sitesinden Yeni Yıl İndirim Haberi

Selamlar :)) Sağlıklı yaşam ürünlerinin adresi ayisigiorganik sitesinde yeni yıl indirimi başladı. İnternetten güvenli olarak alışveriş yapmamıza olanak sağlayan ayışığı organik sitesinden bende sık sık alışveriş yapıyorum.
% 17 indirim oranı ve 75 TL üzeri alışverişlerde kargo bedava fırsatı varken belki sizde alışveriş yapmak istersiniz diye düşündüm.

Ayışığı Organik Sitesinden Yeni Yıl İndirim Haberi
Ayışığı Organik



Daha önceki yazılarımdan bazılarının linkini ekliyorum belki sizlere fikir olur.


Anne Nature ürünlerini severek kullanıyorum. Doğal içerikli bir ürün arayışındaysanız ve hem size hitap etsin hemde bebeğimde kullanayım diyorsanız Anne Nature ürünlerine bakabilirsiniz.


Organyc ped kullandığım ve memnun kaldığım bir marka. Tahriş etme gibi bir durumu yok. Mens dönemlerinde büyük rahatlık :)

Hindistan cevizi yağı bence artık her kadının mutfağına girmeli. Sağlıklı bir yağ arayışı içerisindeyseniz hem yemeklerde hemde cilt bakımında kullanırım diyorsanız bu ürünü atın hemen sepete.

Aloree yüz spreyi verdiği nem ve cilt üzerindeki yaşlanma karşıtı bakım etkisiyle favorilerim arasında. Taze ve ışıl ışıl bir cilt için sepete ekleyebilirsiniz.

Alışveriş yazımın linkini de buraya ekledim. Güvenilir bir siteden organik alışveriş yapmayı düşünenlere faydalı olmuşumdur umarım. Aklınızda almayı istediğiniz bir ürün var mı?


4 yorum:

  1. bilgilendirme için teşekkürler..
    blogdakicin.blogspotcom

    YanıtlaSil
  2. Hediyeleşme etkinliği eşleşme sonuçları belli oldu 😉
    https://berikaningunlugu.blogspot.com.tr/2016/12/hediyelesme-etkinligi-eslesme-sonuclari.html?m=1

    YanıtlaSil