29 Kasım 2016 Salı

SON MODAYI TAKIP ETMEK İÇİN ELLE DERGİSİ

Selamlar :)) Son moda ürünleri takip etmeyi ve trendlere uygun giyinmeyi bende herkes gibi seviyorum. Moda konusunda sınırsız bir bilgi kaynağı var ama son moda konusunda en güvendiğim yer Elle dergisi. Yeni sezon modasını takip etmek en etkili moda önerilerini görmek için Elle dergisi süper bir kaynak oluyor benim için.



Moda nedir sorusu her zaman günceldir, kendine yakışanı giymek mi yoksa yakışmasa da trend olduğu için almak mı? Son modayı takip eden yada etmeyen herkes moda kelimesinin tanımını merak eder. Günümüzde sadece bayanlar değil, erkeklerde modayla ilgileniyor ve son moda trendleri takip ediyor.
Belirli bir zaman diliminde hit olan kıyafet ve aksesuarları yakından takip etmeyi sevdiğimi söylemiştim. Benim için Elle dergisi moda konusunda öncü Sadece kendim için değil erkek arkadaşım içinde o seneye ait son moda ürünleri Elle dergisinden takip ediyorum.

Son moda trendlerde neler var, bu sene hangi renk kumaşlar gözde, neyi nasıl kombin etmeli gibi aklıma takılan tüm soruların cevabını Elle dergisinde buluyorum.

Elle dergisi, son moda trendleri gelişen teknolojiyle birlikte tablet ve telefondan online olarak takip etmemede olanak sağlıyor. Dergiyi elime alıp karıştırmak keyif yapmak çok havalı olsa da yanımda dergi olmadığı zamanlarda telefonum üzerinden online olarak dergiyi karıştırmak işime yarıyor. Alışverişe çıktığım zamanlarda ne alsam neyle kombin etsem diye düşünürken son moda trendlerine Elle dergisi sayesinde ulaşıyorum, dergide görüp beğendiğim ürünü mağazada inceliyor ve alıyorum.

Her zaman şık görünmenin yolu son moda ürünleri takip etmekten geçiyor. Benim favorim Elle dergisi, sizin favori moda önerileriniz neler?

2 yorum: